C-silly efter Björklöven och inför Mora: På sikt behöver VIK ha fler än 13 forwards och framförallt fler än tre-fyra naturliga centrar: Lista på några lediga

Patrik Zetterberg - hinner sportchefen med ytterligare en tung värvning? FOTO: RUNE ÅHLÉN

11 svar

 1. Vik skriver:

  Jakob Petersson i Frölunda.
  Center som står utanför pga mördande konkurrens

  • VIKarn skriver:

   Håller med, den typen av spelare är väldigt intressant.

  • Bozo skriver:

   Ja en ung utvecklingsbar center behövs så kan FJ spela ytter och Skedung bli andre center. Det borde intressera nått SHL-lag att låna ut en spelare som får spela topp3 center.

 2. Miko skriver:

  Jag tycker det är för tidigt att redan nu börja prata om förstärkningar. Det har bara gått tre omgångar och visst kändes förlusten mot Västervik tuff men Björklöven tror jag nog kommer att spela allsvensk final. De ser stabila ut över hela banan och värvningen av den nya sportchefen börjar ge effekt. För Viks del är förhoppningsvis Daniel Öhrn tillbaka snart och då kan det se annorlunda ut när vi har den första centern tillbaka. Så jag hoppas att sportchefen har lite is i magen men håller möjligheten om förstärkningar öppen. Inte uteslutet att någon av de som spelarna som värvades till SHL kan lånas in, beroende på hur de presterar där. För deras skull hoppas jag det går bra men tror nog att Vik inte skulle ha nåt emot att låna in dem.

 3. Peter skriver:

  jag skulle vilja se Albin Svensson i A-laget mer. kanske flytta upp Kalin istället?

 4. Bäckman skriver:

  Frågan är ju vad som blir mest kostsamt, förlora mycket matcher och poäng fram till julen med dåliga publiksiffror, eller lägga ut pengar nu och chansa?

 5. John skriver:

  Jag är verkligen för att stärka laget nu. Ser även att laget skulle behöva minst en tuff och snabb back som verkligen hjäper Emil Kruse! Emil Kruse, jag har länge tyckt han är grymt duktig, varför inte bara låta han stå? Skulle vara bra att verkligen ge en målvakt förtroendet! Han har rutin! Sen tror jag även att VIK kommer få de mer kämpigt i år då många tränare lärt sig Paananens taktik och hur man ska göra för att Vinna mot VIK. (Vill inte skriva ut den mer här) Säsomgen har nyss börjat,VIKs bästa spelare(Öhrn) saknades,nya tack nästa match!

  • Mathias skriver:

   Jag tycker Myrenberg visar på ett bättre lugn i sitt spel jämfört mot Brage, ge grabben en chans!

 6. Gurkan63 skriver:

  Jag är nog lite i mot att ta in nya spelare mitt under säsongen för det första så har man en trupp och man måste tro på gruppen man har. Tycker vik gjorde rätt förra säsongen . Skulle det bli någon långtidsskada så kan det bli aktuellt om man inte har någon i egna med att ta in. Importer kostar mera än dom smakar.

  • VIKarn skriver:

   Nä så kan man inte resonera, räcker inte laget till efter x-antal omgångar måste man förstärka.
   Tror det ingår i Z:as plan oxå. Nån intervju jag såg, kanske va vikfancentral hockey pod med Pannan, så säger han på nån fråga om tun centersida, att
   ”ja ja det är det här laget vi startar med”.
   Så att stärka laget vid behov, tror jag ingår i planen.

  • Bozo skriver:

   Importer som väljs med skott från höften absolut, men vilken spelare är inte det. Importer är billigare än motsvarande svensk med samma meriter. Svenska hockeyspelare har blivit som engelska fotbollsspelare i England. Just nu är ju importerna våra bästa spelare. Sen att hitta importer man kan ha koll på är svårt.