Vissa saker bättre men åter lika centertunt VIK orkade inte dyrka upp seriens kanske formstarkaste lag i Björklöven

Anthon Eriksson har hastigt och lustigt tagit offensiva steg. FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 svar

 1. Löven skriver:

  VIK kunde stundtals pressa Löven på samma sätt som Modo kunde. Jag tycker nog att VIK såg rätt så stabila ut men som tidigare nämnts så saknas det lite spets i vissa lägen, spets som Löven denna säsong har gott om. Jag är rätt så säker på att VIK räcker till topp 5 om man löser centerfrågan.

  Som Lövenfan är jag ändå inte helt tillfreds med spelet men tre pinnar VIK borta tar jag hemskt gärna oavsett hur det ser ut.

 2. Vabe skriver:

  Puckinnehav 55-45, så det vann inte Löven

  • Bozo skriver:

   Oj vad ögat ljuger. T.o.m. 2:a perioden vann VIK innehavet. Men kan vara så att backarna hade pucken men upptryckta i egen zon.

 3. Gurkan63 skriver:

  Det positiva med denna förlust är.att det kan bara bli bättre. En bra period av vik och.det var period 1 sedan bara dynga rätt igenom. Var är.viks.forzecking? Det som förra året var det som skrämde slag på alla lag och var.sådant framgång för vik ? Spelarna orkar inte ligga på i annfalson längre . Vik tog in nya som skulle sköta fysträningen denna säsong är det någon som har koll på det ? Alldeles för många misstag och förlorade sargdueller dom värkar inte orka.

 4. Bozo skriver:

  Sega backar, kommer inte rätt i det defensiva arbetet och Löven får kontroll i anfallszon varje gång och VIK får inga kontringar. Puckinnehav måste Löven ha vunnit överlägset. Vi skrev exakt samma sak förra året och det läste Leksand till slut och spelade som Löven i slutspelserien. Utan det raka spelet blir det lite oanständigt i VIK, men hittar man även ett vägvinnande spel utanför det raka så blir man svårlästa. Kanske dags att lämna grundspelet snart och träna på spel mot samlat försvar. Vunnen tek klapp klapp klapp och mål och mindre träning 2mot2 och 3mot3.