Conny kanske inte vore en så dum värvning trots allt

Vinnarskalle. Naturbegåvning. Sann kärlek till sporten. Efter att vi kanske fått sett lite alibihockey under säsongen behöver det fyllas på med vissa attribut.

Conny Strömberg är återigen ledig. Superplaymakern har hunnit bli 38 år men visade senast i ABB att han fortfarande kan. Örnsköldsvikssonen frös då hela VIK-femman och lade fram en målgivande macka så där retfullt enkelt som bara artister gör.

Visst, nästan allt på pappret talar emot. Historiken hos rivalerna. Skandalerna. Åldern. Med mera.

Men det som talar för är att Niklas Johansson känner Conny. Conny är bitter på Örebro och säkert väldigt revanschsugen. Dessutom kan möjligen den i november 39 år gamle forwarden troligen komma till ett skapligt pris.

För om man vänder på det. Vad vill vi ha? Slätkammade och trevliga killar på och vid sidan av isen? Eller personligheter och artister?

Om priset är rätt och alternativen få och grå tycker jag VIK-ledningen ska ta en lång funderare på om inte Conny skulle kunna vara gnistan som antänder VIK-offensiven nästa, så viktiga och unika, säsong.

Då skulle man förhoppningsvis få mycket offensiv för pengarna för en spelare som gjorde 64, 58 och 57 poäng under sina senaste tre fulla allsvenska säsonger.

Resten av slantarna skulle kunna läggas på att uppgradera backsidans rörlighet i huvud, händer och fötter.

Många verkar dock inte hålla med. 63 % av de som röstat här till höger säger nej och bara 37 % ja/kanske. Men den viktigaste frågan är vad NJ tycker.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:62:"https://vikfancentral.se/wp-content/uploads/2012/04/MG_5956.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Svensk Hockey - AvatarHockeySvenskSvensk Hockey

Två centrala gulsvarta frågor inför premiären mot Tingsryd: Kan Isak Skedung växla upp (som exempelvis Kalle Östman… https://t.co/S2YynCXA6T

SvaraRetweetFavorit
Dennis Forslund - Avatarzembla80Dennis Forslund

@VIKFanCentral Skedung är alltså bara 24 år, han känns äldre på nåt sätt. Känns som han spelat på den här nivån i e… https://t.co/0kyGL0vFhA

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Två centrala gulsvarta frågor inför premiären mot Tingsryd: Kan Isak Skedung växla upp (som exempelvis Kalle Östman… https://t.co/juyYpft0kD

SvaraRetweetFavorit
Martin - Avatarmartin_park021Martin

VIK som högst 4:a i upptaktsträffen, passar oss perfekt!! @vasterasik @VIKFanCentral @henke778

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto