Conny Strömberg behöver komma igång då VIK inte har råd med fler underpresterande topp-6-forwards denna säsong

4 svar

 1. GL skriver:

  Precis som Stefan Wallin föreslog på Gurkburken i oktober skulle jag helst se Angell med Emmerdahl.

 2. Viktor skriver:

  Hur bygger man ett lag? Det tror jag tyvärr att NJ inte förstår sig på. Titta på McGrath som återigen producerar i hockeyallsvenskan men nu för Oskarshamn. McGrath har troligen där fått den roll som passar honom och han är nu omgiven av de rollspelare han behöver.
  Samma med Angell, han har förbaskat hög högsta nivå (visar det dock för sällan) men han har ännu lägre lägsta nivå. Jag inbillar mig, att för att Angell ska lyfta till den nivå han visade i Karlskrona i fjol behöver han en backpartner som säkrar upp vid hans utflykter i offensiva och vid hans missar i backcheck. Denne backpartner finns tydligen inte i VIK. M.a.o. sälj! Bygg laget från grunden.

 3. Mikael Norén skriver:

  Viktor – absolut kickades Forna och McGrath, med all rätt. Men poängen var ju att de var tänkta topp-6-forwards, ben de var de inte tyvärr. Då tvingades de göra de bästa av detta och de hade råd med Urbas. Håller inte alls med om att Angell bör säljas!

 4. Viktor skriver:

  Micke – jag håller med om att Angell har hög högstanivå. Tyvärr har han även extremt låg lägsta nivå. Sätt honom på transferlistan!
  Tyvärr samma med Conny, hög högsta nivå och låg lägsta nivå. Upp på transferlistan!
  Förstår heller inte hur du vränger till NJ;s felköp med Fornataro och McGrath, dom tappades inte dom kickades!
  Fyll på med spelare som vill upp! Helst från det egna ledet!