Cupseger i Tyskland efter i stora stycken bra insats mot Kristianstad med några godbitar i Aronssons allroundspel & Göranssons bästa match – men även fortsatta frågetecken

Emil Aronsson har varit stark över hela isen. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

14 svar

 1. VIKKS skriver:

  Grattis Micke till Vlt uppdraget.👍

 2. Christoffer skriver:

  Bara att instämma, mycket välförtjänt! Grattis!!

 3. Stenberg skriver:

  Stort grattis Mikael till VLT-uppdraget! Årets viktigaste värvning, vilken miss av VIK Hockey att inte plocka in dig i sitt marknadsteam.

 4. Observant skriver:

  Stort Grattis till nya VLT jobbet Mikael.

 5. patrik johansson skriver:

  Stort grattis för jobbet pp VLT.
  Det är du så värd…
  Lycka till….det ska bli spännande att följa dig.

 6. Bozo skriver:

  Man är nöjd med att få se semifinalspel i år, men får man inte det är det avgå alla (åtminstone i den sportsliga ledningen).

 7. Jan Malmberg skriver:

  Lorek skärpning! Tror han skulle passa bättre som forward. Inte kul att ha en säkerhets risk i försvaret.Spela enkelt!!!

 8. Musse skriver:

  Är inte ett dugg orolig för forwards. Däremot finns det frågetecken i backlinjen. Det går inte längre att blunda för Janssons katastrofala spel i egen zon. Är nu skadefri och ska få träningsmatcherna på sig att visa att han hör hemma i ett Shl satsande lag. Jag hoppas det, men tyvärr tror jag inte han är en toppback i HA.

  • Mathias skriver:

   Har redan konstaterat att Jansson blir VIKs svagaste länk i år.
   Han har nog gjort sitt men kommer så länge han har ett C på bröstet få göra misstag på misstag och ändå få byta om varje match. Visst gör han ett bra arbete på sidan av isen, men det är inte där det avgörs om man lirar SHL eller inte.

 9. Jan Malmberg skriver:

  Man får det man betalar för. VIK värvar inte poängmaskiner sådana går oftast till SHL. Man får väl hoppas att något nyförvärv blommor ut . Är väl mest dom gamla vanliga som gör mål hitills. Skönt att se VSK igår bästa försvar anfall och klart bästa målskytten i superettan
  Viktor Granath. När VSK nu slarvat bort alla Viggo pengar lär väl Granath vara förlorad nästa säsong. Nu Örebro borta nästa match. Örebro nu etablerat i SHL VIK har ju inte lyckats på 22 år . Jag var 45 när dom åkte ur nu 67. Att VIK vann Elitserien 93 är väl piken i VIKs historia.

  • Björn skriver:

   Nåja, Lindelöf, Cheek och Salminen hade alla poängstarka säsonger förra året så att vi inte värvat poängspelare är faktiskt fel. Salminen var poängbäst i sitt lag i finska ligan å då brukar man klassas som poängmaskin.

   • Pelle skriver:

    Men Salminen är framspelare. Han har säkert lagt 30 mackor utan att få någon assist pga VIK saknar målskyttar.

 10. Pelle skriver:

  Har för mig att någon för länge sen (kanske en HV-supporter) tyckte att Kokkonen var en dålig värvning. Jag har inte gett upp hoppet än. Kan finnas potential. Annars har VIK ytterligare en spelare för fjärdekedjan, som det ju finns gott om.
  Och som reservcenter.

 11. C skriver:

  Är det inte ganska klassiskt att de nyförvärv som spelade i HA förra säsongen lyckas direkt när de byter lag men att de spelare som är nya i serien har det tufft i början?

  Cheek verkar ju gå som tåget poängmässigt, Boom hade väll 3ass nere i Tyskland och kokkonen har ändå gjort 3 mål på 6 matcher om jag sett rätt. Aronsson producerar också redan efter förväntan.

  De som är nya från andra ligor lyser med sin frånvaro i poängprotokollet… finns nog många paralleller att dra från tidigare år. Det visar att en sak kommer att bli superviktig.

  TÅLAMOD