De 12 hetaste frågeställningarna då slutspelet börjar redan nu mot Vita Hästen – nycklarna för att hålla Södertälje bakom och vidare framgångar

Jesper Myrenbergs framtid blir en av de absolut viktigaste frågorna under denna silly. FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 svar

 1. RuneS skriver:

  Angående de svala referenserna för Simon Äkerström från vissa lövenfan, kan jag bara säga , skitsnack och bitterhet! Åkerström har tillfört en jäkla massa i VIK, Å vilken bössa han har sen!!
  Vidare hoppas jag verkligen att de allsvenska domarna vågar döma för sådant larv, vissa lag verkar ha det med i spelstrategin såsom BIK K och även MODO. Ynkligt är det av både spelarna och framförallt domarna.
  BORT med dessa ynkligheter inom allsvenskan.

  • Peter skriver:

   Bitterhet? Vet inte hur du tänker där, finns inget att vara bitter över. Tror man bara konstaterat att han inte går in på 6 backar i det lag löven har i år. Åkerström är bra! särskilt offensivt men han har tydliga brister i defensiven och är ingen toppback i allsvenskan

  • Gulsvart så klart skriver:

   Klart att spelarna, lagen utnyttjar det du kallar ” larv och ynkligheter ” som domarna tillåter. Själv tycker jag att domarna blåser i pipan jämt och ständigt, dom vill så gärna synas, höras och spela huvudrollen i matcherna i stället för spelarna. Svenska domare i hockeyallsvenskan är ett stort skämt och en stor parodi

   • Duncan O'Keefe skriver:

    Att svenska domare i hockeyallsvenskan är ett stort skämt och en stor parodi håller jag inte alls med om. Jag säger inte heller att dom är perfekta, för det tror jag inte är möjligt med ett så svårt uppdrag.
    Men det jag kan säga är att det är inte många högsta ligor runt om i Europa som har bättre domare i alla fall. Har sett en hel del hockey i både Tyskland och Schweiz under vinter och där är domarnivån sämre än Hockeyallsvenskan. Har ingen aning om hur det ser ut i Finland men domarna får knappast applåder av fans och spelare där.

    • Vakna skriver:

     Svårt uppdrag ? Ha,ha,ha

     • Duncan O'Keefe skriver:

      Att döma världens snabbaste lagsport tror jag är ett svårt uppdrag. Svårare än att skriva ut en mening med korrekt uppbyggnad i alla fall. Jag menar, lägg in mellanslagen på rätt ställe och avsluta med punkt. Så svårt är det ju inte.