Det börjar röra sig på marknaden med Björklövens ”NHL-värvning” men NJ väntar nog till augusti-september

Det har börjat röra sig lite i transfergrytan. Frän värvning i tungt NHL-meriterade målvakten Andrew Raycroft av Björklöven. Med den värvningen har Björklöven tillsammans med mycket skicklige andremålvakten Daniel Wälitalo ett av Allsvenskans bästa målvaktspar på pappret.

***

Intressanta centrar som Corey Elkins (kvar i Finland), Garret Roe (Österrike) och Kelsey Tessier (Rögle) skrev på kontrakt. Antalet lediga centrar för Niklas Johansson krymper alltså sakta men säkert. Dock är swimmingpoolen av lediga potentiella toppcentrar fortfarande välfylld.

***

Och om vi ska titta på historiken har NJ tidigare haft is magen med den där sista centrala pusselbiten i sina tre lagbyggen:

– 2010 skrev Juha Kiilholma på den 11:e augusti

– 2011 skrev Evan McGrath på så sent som den 17:e september

– 2012 skrev Matt Fornataro på en dag året efter McGrath den 18:e september

Så om det blir ”same procedure as last year” får vi vänta tålmodigt runt en månad till innan vi vet vilken lekkamrat Jeremy Williams får….

1 svar

  1. Marko skriver:

    Juli månad? Vilken jäkla plåga som VIK-supporter.. Finns just inget att gotta sig åt mer än de vi redan har! Skulle lätt vilja va en fluga på NJ:s kontorsvägg bara för att få nåt litet scoop att livnära sig på en månad.. Ett par namn bara! Det är allt jag begär:)