Det stora rånet på Hovet då Västerås tack vare fina avslut och Fransson slog mycket starkt Djurgården

4 svar

 1. Daniel skriver:

  jag håller med att viks backbesättning är klen killar som HElmer och Lindh borde satsa på det civila istället.

  tills nästa säsong så borde prioen vara att hitta några spelförande backar , helst några rightbackar.

  Nu tycker jag oxå att Romano och Legein känns lite som dom inte riktigt passar in nu när det blir tuffare spel, kanske NJ får ta sig en funderare där om man skall släppa dom två och ta in tv rejäla wingers?

 2. Viktor skriver:

  Att idrott ofta inte är rättvist bekräftades på Hovet denna afton då det regnade manna över VIK, visserligen var man dominanta i förlängningen men dess för innan fanns enbart att minnas
  – att först i första periodens 4e minuten fick VIK, via 4e linen, till något som liknade tryck i DIF zonen.
  – Williams finter och puckkontroll i egen zon i 8e minuten med ett säkert uppspel som ledde till att han själv kunde sätta kvitteringen till 1-1. Hockeygodis!
  – backbesättningens tafflighet matchen igenom främst med Lindhs och Friskens stabbighet. Lindh är dock en klippa i BP och Slangen visade att han är en förstärkning på backsidan.
  – VIK;arnas hämndaktioner. Berodde väl på att man var så utspelade men varför inte försöka vinna fighterna ärligt i stället?
  – FRANSSON! Undrar hur många poäng han rånat motståndarna på denna säsong?
  Hoppas nu att NJ snarast hittar en vass back och att Fagervall redan mot Asplöven tar in Slangen som ordinarie back.
  Ps
  Olustigt att VIK-klacken åter skämde ut sig. Kan ingen få dessa små pyromanungar att stanna hemma och bygga kojor i Rocklunda skogen i stället.

 3. Marrin skriver:

  Årets rån!
  Herregud vad dåliga vi var, helt ofattbart.
  Tacka gudarna för Williams, McArdle, jonsson, söder, fransson och ikväll även bergkristall(!).

  Fornataro är för fortfarande en gåta, inte många rätt där än, undantag för mig den 2m passning som levererades till Lucia eller är jag för kritisk?

  Helmer och Lindh har blivit sönderlästa i sitt dåliga pucktempo i egen zon.

  Jonsson, brome, Mårten och bergkristall stod för dom bästa intentionerna enligt mig förutom McArdle och Williams. Tror brome och Mårten skulle kunna göra ner nytta än i dagsläget. Brome kör och kör, det visat resultat, Mårten förlorade knappt en enda puck igår, varken i egen zon eller anfallszon!

  Romano väger för lätt, känns som med Legein, bortföyttade utan störrebpeoblem och när farten inte riktigt kommer med som i t ex broc Littles fall så tar det stopp och det blir hörnhockey.

  Våga matcha karaktärerna, Adla Fransson och skriv långtidskontrakt med jonsson.

  Godmorgon allesammans 🙂

 4. PatrikH skriver:

  Helt klockren analys som vanligt. Uppspelen är verkligen VIKs svaga länk. Men det syns att vissa spelare vill vara med och ta VIK upp till SHL, spelare som McArdle, Williams, Caputi, Fornataro, Mitell, Fredrik Johansson och även Bacon såg bra ut. Messy jobbade som vanligt stenhårt. Får hoppas att VIK spelet ser lite bättre ut nästa match även om resultatet ikväll inte går att klaga på.