Egentligen ”bara två” saker som VIK måste få ordning på för att stoppa de många rasen och börja klättra & scout om Grant Besse som ska till Björklöven

Kan Sam Marklund (8) åter bli en bra komplentsspelare till riktiga spetsar? FOTO: RUNE ÅHLÉN

8 Responses

 1. Bonzon skriver:

  Kan sakna både det spel och den attityd som vi såg första året efter uppflyttningen – skridskoåkning med en aggressiv forecheck, stark defensiv och blixtsnabba omställningar. Ett lag som trodde på det de gjorde och där ett likaläge eller ett måls underläge inför tredje oftast var tre poäng.

 2. robert Jonsson skriver:

  Sedan kan man undra hur scoutingen sköts ? Exempelvis August Tornberg. Tornberg spelade i hockeyettan under ett flertal år i Piteå. Här fick han spela ut sina offensiva företräden exempelvis i pp. Detta var lyckat eftersom han har spelsinne och ett bra skott. Däremot är han inte särskilt fysisk trots sin storlek.
  I Löven fungerade det bra men här fick han mest defensiva uppgifter.
  När VIK värvade honom och han intervjuades inför säsongen så var han nöjd med hur VIK avsåg att använda honom och han såg främst fram emot att få använda och utveckla sin offensiv.
  Frågan man kan ställa sig är om har han använts på det sättet ?

 3. H-man skriver:

  Vill dom ha en bra center så finns Marcus Linderborg i Hudik. Smart tvåvägs center med fina händer.

 4. Gulsvart skriver:

  Pannan låter som en sliten gammal grammofon skiva, hackar och upprepar samma sak om och om igen..Inga känslor utan mer som en tondöv robot på vik.se och övrig media. Ivarsson visar åtminstone känslor och tydligt säger att det spel och inställning som laget visat upp INTE ÄR OKAY

 5. Jan Malmberg skriver:

  Timrå vs VIK skillnad 55 Mål skrämmande +38 vs -17

 6. Jan Malmberg skriver:

  Hur kan vissa i bloggen tycka att Jimmy Jansson är en bra back tycker han är en säkerhets risk och skulle omskolas till forward???

 7. PatrikH skriver:

  Jag tycker synd om spelarna i VIK, de behöver lite andrum och få ladda om och fokusera på det viktiga. Som någon skrev angående Jansson och Younan så är de riktigt bra defensiva backar och borde ha mer fokus på defensiven först. Sedan håller jag med om att laget inte klarar av att markera, men i vissa matcher och mot vissa motståndare har det ju ändå fungerat, det gäller att hitta tillbaka till det aggressiva, defensiva spelet igen.

 8. Gurkan63 skriver:

  För mig är det inte konstigt att vik är där dom är idag. Man brukar prata om att se tendenser under en match där man kan se att läget är på väg in i en match , men enligt mig så finns det inga tendenser för det . Vik befinner sig inte i en mycket dålig trend och frågan är om dom kan vända denna dåliga trend. Vist någon match kommer dom vinna eller ta poäng. Men sett över tid så ser det mörkt ut. Hur har Myrenberg blivit så dålig ? Vems ansvar är det ? Jag kan tycka att redan förra säsongen såg man att det var inte bra sett över tid. Bloggen nämnde övervakningen av Lundgren igår och att ingen spelare brydde sig att stå upp för en lagspelare, senast det var så i vik så,slutade det div 1 spel nästa säsong. Jag tror att det finns djupare problem i gruppen /styrelsen just nu. Saker får bara passera förbi över tid inga konsekvenser .