Eklund om spelarbudget och inför årsmötet & kan Jan Hammar lyfta Eddie Davidsson än mer?

Spelgeniet med de stora finesserna, Eddie D, fortsätter leverera och är nu tvåa i VIK:s poängliga.

Det lär bli mycket mer jubel från extremt spelskicklige och tekniskt begåvade Eddie Davidsson om Jan Hammar kan lyfta styrkan och hastigheten… FOTO: RUNE ÅHLÉN FOTOBLOGG

På torsdag är det årsmöte.

– Budget + resultat för 14/15 är väl det mest intressanta, säger klubbchef Anders Eklund till Centralen.

Har ni fått några signaler om spelarbudgeten just nu?

– Niklas har en budget han jobbar med, vi har styrelsemöte i slutet av juni och då fattar vi beslut om eventuell höjning.

När kommer nästa nyförvärv?

– Snart hoppas jag, säger klubbchefen utan att verka kunna specificera mer.

***

Frispråkige nya fystränaren Jan Hammar var på VIK.se och VLT.se återigen mellan raderna mycket kritisk till den tidigare fysträningen i VIK men berömde glädjande nog Anton Mylläri och Eddie Davidsson.

Tänk om spelgeniet Eddie Davidsson blev lite starkare och snabbare. Eftersom det är SHL-klass på spelsinnet och tekniken är mycket god kan vi räkna ut resten…

2 svar

  1. PatrikH skriver:

    Det är väl bra att Hammar vågar sticka ut hakan och säga att VIK kommer att bli så mycket starkare fysiskt jämfört med förra året. Mitt intryck från VIK förra året var att de var bland de bäst tränade lagen i serien. Att sedan KHK hade betydligt snabbare spel och spelare tränade för snabbhet hoppas jag att vi kan kopiera denna säsong, speciellt som vi redan förlorat de snabbaste spelarna i laget till denna säsong.

  2. Göran skriver:

    Hammar visar ingen respekt för sina företrädare.. Tråkigt att höra!