Silly: Lite Kevin Mitchell, potentiell fan-favorit på NJ-kroken och ekonomin verkar vara stabil

Det händer inte mycket just nu på spelarfronten. Men undertecknad, avdelning skvaller, såg dock Anton Mylläri på gymmet körandes extrapass (?) och det är påtagligt hur mycket mer slimmad 24-åringen ser ut nu jämfört för bara några veckor sedan.

***

Allsvenske toppbacken Kevin Mitchell finns fortfarande på marknaden. En initierad källa var förvånad över det och en klubb i Österrike ska ha koll. Dock trodde källan att Österrike kanske är ett andrahandsalternativ.

***

Sedan ryktas det om att VIK kan ha en “potentiell ny publikfavorit” på kroken, avdelning finess. Men det gäller att VIK får ihop tillräckligt med pengar, nästa vecka kanske det händer något då ett styrelsemöte sker under måndagen.

***

Årsmötet är avklarat. Camilla Törngren ny ordförande och får därmed den position med mest “politisk” makt i föreningen. Spännande att följa.

Elitverksamheten gick back 281 000 kronor, på ett sätt lite förvånande kanske då laget fick fem extra playoffmatcher plus att man inte värvade den där sista dyra toppen, typ Jordan Smotherman. (Men vi fick ju Oscar “0+1” Steèn i och för sig…)

Troligen var det dyrt att bli av med Matt Fornataro och Evan McGrath, men det var ju en nödvändig åtgärd.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Jonas Hasler - AvatarHaslerJonasJonas Hasler

@henkenil @VIKFanCentral Det året som VIK var nära men sedan missade avancemanget, var det nog många politiker i st… https://t.co/ANyzgeLOaO

SvaraRetweetFavorit
Robert B - AvatarrobbieblindRobert B

@henkenil @VIKFanCentral Det ryktet dog väl ut för 20 år sedan?

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

RT @henkenil: Fyra av de sex främsta SHL-lagen konkurrerade med VIK i allsvenskan för inte alltför många år sedan. Idrottsstaden Västerås l…

SvaraRetweetFavorit
Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Med tanke på de spelare som NJ lyckades få till VIK den säsongen och innan dess så gissar jag att de… https://t.co/G6pMxVQqyM

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto