Silly: Lite Kevin Mitchell, potentiell fan-favorit på NJ-kroken och ekonomin verkar vara stabil

Det händer inte mycket just nu på spelarfronten. Men undertecknad, avdelning skvaller, såg dock Anton Mylläri på gymmet körandes extrapass (?) och det är påtagligt hur mycket mer slimmad 24-åringen ser ut nu jämfört för bara några veckor sedan.

***

Allsvenske toppbacken Kevin Mitchell finns fortfarande på marknaden. En initierad källa var förvånad över det och en klubb i Österrike ska ha koll. Dock trodde källan att Österrike kanske är ett andrahandsalternativ.

***

Sedan ryktas det om att VIK kan ha en “potentiell ny publikfavorit” på kroken, avdelning finess. Men det gäller att VIK får ihop tillräckligt med pengar, nästa vecka kanske det händer något då ett styrelsemöte sker under måndagen.

***

Årsmötet är avklarat. Camilla Törngren ny ordförande och får därmed den position med mest “politisk” makt i föreningen. Spännande att följa.

Elitverksamheten gick back 281 000 kronor, på ett sätt lite förvånande kanske då laget fick fem extra playoffmatcher plus att man inte värvade den där sista dyra toppen, typ Jordan Smotherman. (Men vi fick ju Oscar “0+1” Steèn i och för sig…)

Troligen var det dyrt att bli av med Matt Fornataro och Evan McGrath, men det var ju en nödvändig åtgärd.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Elias Ekstrand - Avatar1Priamos1Elias Ekstrand

@VIKFanCentral @chrlud Ragnewall i våras, under allettan, var medioker. Men säsongerna innan dess var han upp på de… https://t.co/c2ul9tAILb

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@chrlud Ok! Och gällande siffror är ändå just räddningsprocenten i min värld en av de mest träffsäkra gällande pres… https://t.co/Od9161iZ20

SvaraRetweetFavorit
Christian Lüddeckens - AvatarchrludChristian Lüddeckens

@VIKFanCentral Jag tror de får spela om första spaden. Sedan är det som Ragnewall sa i lokaltidningen att HA med si… https://t.co/sRpWEVYmNw

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@chrlud Men borde absolut nämnt Ragnewalls HA-säsonger.

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto