Emil Lundberg och Russ Moyer på NJ:s radar enligt MrMadhawk; hur skulle det påverka lagbygget?

6 svar

 1. Mikael Norén skriver:

  fredrik, ser ok ut! 🙂
  ***

  Freddan, egentligen har VIK inte katastrofalt små lirare utan många finesskillar. Tror Lundberg skulle vara nyttig med sitt tvåvägsspel och fart. Men såklart vill man helst ha stora spelare, men dessa betalar ju Malmö dyrt för.
  ***

  Jim, rykten har sagt att han ska var klar, men det har gått lite för lång tid för det nu.
  ***

  Marko, visst har Conny brister, men om man vänder på det, ska VIK bara värva helyllekillar som är det även på isen? Tror man måste ha råd med en artist som Conny om han fortfarande håller på isen. Filander lär ha stenkoll på Conny.

 2. Marko skriver:

  Conny Strömberg? Allvarligt? Vem bryr sig? Han har INGET att tillföra i VIK längre.. Han är 38 år och skulle han ha hamnat i VIK så var det för 4 år sen när NJ tillträdde som sportchef. Men på den tiden var han för ”stolt” och för hög på sig själv för att kunna tänka sig en plats i VIK… Nu? Inte en chans! Då gör jag något annat för pengen säsongskortet kostar!

 3. Jim skriver:

  Någon som hört någonting om conny strömberg? klar? inte klar? avskriven som nyförvärv?

 4. Marko skriver:

  Moyer känns inte helt oäven trots att han är EXTREMT ofysisk. Han sätt att spela på gränsen tror jag inte ska vara nåt bekymmer (Hårt straffad av dom nya reglerna i HA i början av säsongen?). Med tydligt ledarskap går det med all säkerhet att polera bort dom värsta ”kanterna” i spelet. Hans speluppfattning och förstapass skulle inte skada i VIK. Russ Moyer och Brendan Mikkelson så borde backsidan vara hyfsat på rätt spår.

  Emil Lundberg är lite av en spelartyp VIK behöver. En bra och smart boxplayspelare vilket VIK garanterat behöver ha efter att Messy försvann. En grovjobbare som gör sitt i det tysta. Så Emil Lundbeg och Kenndal ”ge-han-för-fan-kontrakt-NU” McArdle så får nog forwardssidan och vara ”good to go” sen

 5. Freddan skriver:

  Micke, 179 resp 184 cm på Lundberg och Moyer. Är de inte lite små med tanke på vad VIK behöver? (Ingen vek Lindhagen-typ tack.)

 6. fredrik skriver:

  1a. williams – mcgrath – johner
  2a. montpetit – fornataro – mr x
  3e. johansson – (lundberg) – davidsson
  4e. mastomäki – frycklund – brome
  söderkvist extra.

  1a. angell – jonsson
  2a. emmerdahl – mr x
  3e. fredriksson – (moyer)
  linnarud extra.

  väldigt intressant lag enligt mig!