Silly: Vad kan NJ ha i kikaren?

Centralen har försökt få svar av sportchef Niklas Johansson via telefon och mail, utan framgång. NJ har uppenbarligen mycket att göra.

Så då får vi spekulera istället. Enligt lösa rykten kan Emil Lundberg vara närmare än Russ Moyer, vilket även MrMadhawk.se twittrade om idag.

Två intressanta lediga namn i Moyers anda är annars Nick Plastino och Sam Lofquist. SSK ska ha strukit dem från sin lista enligt lt.se av någon anledning.

Det kan vara så att NJ nu vill värva en back och en forward av skaplig dignitet för att sedan i juli återigen värva 1+1 men då förhoppnings ”större namn”. Signalerna från marknad ska ju ”inte vara dåliga” enligt Anders Eklund.

***

Det har även funnits ett segdraget rykte att Conny Strömberg ska vara klar för VIK. Men det har börjat gå några veckor nu. Kanske är VIK-ledningen rädda för att det blir en viljestark karaktär för mycket att hantera?

Nackdelen när man säger att man ska ha tre producerande kedjor är att en kedja då ofta inte får spela mycket PP, då finns risk för missnöje, om man nu inte väljer att ställa forwards på blålinjen.

***

Det skulle inte förvåna om NJ letar efter någon allroundskicklig back i AHL…