En förstakedja behövs, ny klubbchef, Björklöven och Lihagen till Almtuna?

Jonas Liwing till vänster hamnar nu i Gulsvart fokus. FOTO: RUNE ÅHLÉN

11 svar

 1. A skriver:

  Ska Langkow lira idag?

  • Oskar skriver:

   Kamp mot klockan om han hinner bli spelklar. Finns inte med på roster på swehockey, så just nu ser det inte ut att bli något spel för Langkow!

 2. Hoppas skriver:

  ”Campese”effekt och inget annat… DAMN you autocorrect

 3. Hoppas skriver:

  Hoppas verkligen att Brockes energi och dedikation kan ge VIK en välbehövlig ”campare”effekt. Stör mig dock något att han är nära med Zetterberg & co. Hoppas att han är anställd för sin härliga energi och inte för att de tränar tillsammans flera gånger i veckan… i så fall är vi tillbaka i ”gamla” interna VIK…

 4. H-Man skriver:

  Mats Brokvist ??? Hmmmm det blir ju bra eller!!

 5. Vabe skriver:

  Vore jättebra att bli av med Lihagen, han är ju inte den piggaste på isen direkt.

 6. Marko skriver:

  Tydligen verkar bla Lukko i finska ligan börja släppa spelare enligt media. Ligan är ju stängd och klubbarna som inte når slutspel gör detta för att förbättra sitt ekonomiska resultat. Varför då inte plocka in en Västeråsare, backen Janne Niskala på lån! Han är enligt eliteprospects född i VÄSTERÅS och vi skulle ju satsa på Västeråsare
  http://www.eliteprospects.com/player.php?player=4278

 7. Gurkan 63 skriver:

  Vill någon klubb ta över Lihagens kontrakt då varsågoda. Här har Lihagen misslyckats totalt och han kommer inte bli bättre i vik , bara önska Lihagen lycka till om han väljer att lämna vik.

 8. Oskar skriver:

  Gör allt för att få loss Lihagen! Särskilt för att han kontrakt även nästa säsong. Han lär ju ha en av dom högsta lönerna i laget.
  Kan ju inte vara så svårt att värva in något för att ersätta honom iaf….

 9. VIK75 skriver:

  Visst är det bra att frigöra pengar men finns det tid att varva något annat av kvalitet?? Behåll lihagen säsongen ut istället. Gör ju lite nytta måste ju tilläggas.

  • Marko skriver:

   Jag tror att det finns en del samtal som pågår och om det frigörs pengar ex med en Lihagenflytt så får vi in kvalitet iaf på papperet.