En större koll på 30 backar som fortfarande är kontraktslösa i den ovissa backjakten, Roe och kungliga allsvenska hovleverantören Florida utslagna & scout om Paul Carey – ny i Djurgården

Återigen får vi ställa oss frågan när nästa publikfest blir? Alla vill se nya spetsiga VIK live nu! FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 Responses

 1. Per Lindström skriver:

  Om Trivelato kommer tillbaka tror jag att förlusten av Mollden raderas. En fråga är ju: Iom att Mollden ville lämna så är det kanske bra att det blev som det blev? Om han får spela eller inte i Malmö….. vi i. Trivellato visade ju att han verkligen spelar för laget och vad jag hört så kommer han gärna tillbaka. Såna spelare vill vi ha. Trivelato har ju också ett bra skär som med rätt uppbackning har potential.

  • Mikael Norén skriver:

   Per, ja Trivellato var ju oerhört bra inledningsvis med väldigt snabba beslut och kvicka fina pass. Sedan hände något och han tappade successivt allt mer kvalitet. Frågan är vad hans ”rätta” nivå är? Det är ju den stora frågan. Vad tror du Per?

   • Bozo skriver:

    Trivellato visade ju i allafall en uppsida som några spelare som är kvar från förra sängen inte alls visade. Ska man ta in någon sent så är det ju en fördel om spelaren känner till klubben. Spelare som dyker upp tätt in på säsongen och är nya i klubben brukar sällan vara positiva inslag innan november, många inte överhuvudtaget,

   • Per Lindström skriver:

    Jag tror definitivt att Trivellatos nivå är minst den han visade när han kom. KOmmer en ny spelare in i ett lag och spelar med den power han gjorde direkt så är det troligen den nivån han ligger på. Han tog ju för sig direkt vilket visar på klass. Fina distinkta pass och med det lag som ställs på isen i år så tror jag att hans spel kommer visa än mer. DEt är ju som vi vet viktigt med bra uppbackning (gäller alla spelare). Jag tror han kan blomma ut än mer.

 2. Pelle skriver:

  Anton karlsson är mitt val.solid back med shl rutin

 3. anders skriver:

  han Les Lancaster ser intressant ut om jag läser tabell rätt kanske något Z borde hugga