Eric Johansson klar och Fagervall om Santorelli och Marklund: ”Viljan att prestera hela tiden är viktig”

Under söndagen blev det klart att VIK som väntat värvar centern Eric Johansson, enligt VIK.se. Centralen frågade tidigare Jocke Fagervall om de tidigare två nya spelarna, Mark Santorelli och Sam Marklund:

Hur skulle du vilja beskriva Mark Santorelli? Vad gillar du mest hos honom? Vad kan han förbättra mest?

– En smart spelare med bra känsla och viljan att prestera hela tiden. Just den biten att hela tiden ta nästa steg att göra nått bättre är viktigt, som för alla spelare. Santorelli är fortfarande ung kan han bli bättre i allt, menar Jocke.

Vad är Marklund för spelartyp? Vilken roll tror du han får?

– Sam är en spelare med hög arbetsmoral och en spelare som jag inte än vill placera i nått fack. Stark skridskoåkare. Vill inte tro något än utan väntar och ser vad det blir.

Vad är viktigast för dig som coach när det kommer nya spelare mitt under säsong? Vilket budskap vill du ge till nya spelare som kommer?

– Jag tycker det viktigaste med nya spelare som kommer in just får komma in med nytt och nått som bryter mönstret. Det är ju av den anledningen värvningar görs av oss just nu. Ingen hemlighet att vi producerar aningen för lite, säger Jocke avslutningsvis.

snap_isAutoPosted:
1
snapEdIT:
1
snapFB:
a:1:{i:0;a:2:{s:8:"PostType";s:1:"A";s:10:"SNAPformat";s:31:"%SITENAME% %TITLE% %URL% %IMG%";}}
snapLI:
a:1:{i:0;a:1:{s:10:"SNAPformat";s:6:" ";}}
snapTW:
a:1:{i:0;a:6:{s:13:"SNAPincludeTW";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:55:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #hockeyallsvenskan";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"292978347166814208";s:5:"pDate";s:19:"2013-01-20 13:54:16";}}
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

1 Kommentar

  1. GurkOlle*

    Jävlars vad det ramlar in spelare! Nu gäller det att få ”kollektivet” att fungera. Lär ta några matcher innan spelet sätter sig. Tyvärr måste vi nog vinna kommande matcher , oavsett detta, för att få häng på plats 3-4.

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

VIK berör verkligen. Många kloka kommentarer på FB, här och under artikeln, 31 st är kanske rekord. Ändå lite impad… https://t.co/xtOu0Fqa7l

SvaraRetweetFavorit
Anton - AvatarAntoendpAnton

@PeGe_gbg @VIKFanCentral Ja precis, lite min poäng. Han hade verkligen bidragit både med poäng och vinnarskalle

SvaraRetweetFavorit
PeGe - AvatarPeGe_gbgPeGe

@Antoendp @VIKFanCentral Känslan blir inte bättre när man ser att Östman producerar i Leksand…hårt slag på många sätt när han lämnade.

SvaraRetweetFavorit
Oskar Laurell - AvatarOskarLaurellOskar Laurell

@LeifTagg @VIKFanCentral Helt klart är att 20 insläppta mål är åtminstone sex, sju mål för mycket. Men jag vet inte… https://t.co/02Etm3xO1N

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto