Eric Johansson klar och Fagervall om Santorelli och Marklund: “Viljan att prestera hela tiden är viktig”

Under söndagen blev det klart att VIK som väntat värvar centern Eric Johansson, enligt VIK.se. Centralen frågade tidigare Jocke Fagervall om de tidigare två nya spelarna, Mark Santorelli och Sam Marklund:

Hur skulle du vilja beskriva Mark Santorelli? Vad gillar du mest hos honom? Vad kan han förbättra mest?

– En smart spelare med bra känsla och viljan att prestera hela tiden. Just den biten att hela tiden ta nästa steg att göra nått bättre är viktigt, som för alla spelare. Santorelli är fortfarande ung kan han bli bättre i allt, menar Jocke.

Vad är Marklund för spelartyp? Vilken roll tror du han får?

– Sam är en spelare med hög arbetsmoral och en spelare som jag inte än vill placera i nått fack. Stark skridskoåkare. Vill inte tro något än utan väntar och ser vad det blir.

Vad är viktigast för dig som coach när det kommer nya spelare mitt under säsong? Vilket budskap vill du ge till nya spelare som kommer?

– Jag tycker det viktigaste med nya spelare som kommer in just får komma in med nytt och nått som bryter mönstret. Det är ju av den anledningen värvningar görs av oss just nu. Ingen hemlighet att vi producerar aningen för lite, säger Jocke avslutningsvis.

snap_isAutoPosted:
1
snapEdIT:
1
snapFB:
a:1:{i:0;a:2:{s:8:"PostType";s:1:"A";s:10:"SNAPformat";s:31:"%SITENAME% %TITLE% %URL% %IMG%";}}
snapLI:
a:1:{i:0;a:1:{s:10:"SNAPformat";s:6:" ";}}
snapTW:
a:1:{i:0;a:6:{s:13:"SNAPincludeTW";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:55:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #hockeyallsvenskan";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"292978347166814208";s:5:"pDate";s:19:"2013-01-20 13:54:16";}}
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

1 Kommentar

  1. GurkOlle*

    Jävlars vad det ramlar in spelare! Nu gäller det att få “kollektivet” att fungera. Lär ta några matcher innan spelet sätter sig. Tyvärr måste vi nog vinna kommande matcher , oavsett detta, för att få häng på plats 3-4.

Tweets

Christian Lüddeckens - AvatarchrludChristian Lüddeckens

@VIKFanCentral Troja spelade inte sin bästa hockey under halva första Allettan. Man var helt enkelt inte riktigt på… https://t.co/nQMRlR6J7E

SvaraRetweetFavorit
Per Fahlan78Per "Fahlan" Fahlvik

@VIKFanCentral Ward stod ju på huvudet i slutet på säsongen och i slutspelet. Dock svag i början på säsongen som drog ner siffrorna.

SvaraRetweetFavorit
Elias Ekstrand - Avatar1Priamos1Elias Ekstrand

@VIKFanCentral @chrlud Ragnewall i våras, under allettan, var medioker. Men säsongerna innan dess var han upp på de… https://t.co/c2ul9tAILb

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@chrlud Ok! Och gällande siffror är ändå just räddningsprocenten i min värld en av de mest träffsäkra gällande pres… https://t.co/Od9161iZ20

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto