Eric Johansson klar och Fagervall om Santorelli och Marklund: “Viljan att prestera hela tiden är viktig”

Under söndagen blev det klart att VIK som väntat värvar centern Eric Johansson, enligt VIK.se. Centralen frågade tidigare Jocke Fagervall om de tidigare två nya spelarna, Mark Santorelli och Sam Marklund:

Hur skulle du vilja beskriva Mark Santorelli? Vad gillar du mest hos honom? Vad kan han förbättra mest?

– En smart spelare med bra känsla och viljan att prestera hela tiden. Just den biten att hela tiden ta nästa steg att göra nått bättre är viktigt, som för alla spelare. Santorelli är fortfarande ung kan han bli bättre i allt, menar Jocke.

Vad är Marklund för spelartyp? Vilken roll tror du han får?

– Sam är en spelare med hög arbetsmoral och en spelare som jag inte än vill placera i nått fack. Stark skridskoåkare. Vill inte tro något än utan väntar och ser vad det blir.

Vad är viktigast för dig som coach när det kommer nya spelare mitt under säsong? Vilket budskap vill du ge till nya spelare som kommer?

– Jag tycker det viktigaste med nya spelare som kommer in just får komma in med nytt och nått som bryter mönstret. Det är ju av den anledningen värvningar görs av oss just nu. Ingen hemlighet att vi producerar aningen för lite, säger Jocke avslutningsvis.

snap_isAutoPosted:
1
snapEdIT:
1
snapFB:
a:1:{i:0;a:2:{s:8:"PostType";s:1:"A";s:10:"SNAPformat";s:31:"%SITENAME% %TITLE% %URL% %IMG%";}}
snapLI:
a:1:{i:0;a:1:{s:10:"SNAPformat";s:6:" ";}}
snapTW:
a:1:{i:0;a:6:{s:13:"SNAPincludeTW";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:55:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #hockeyallsvenskan";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"292978347166814208";s:5:"pDate";s:19:"2013-01-20 13:54:16";}}
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

1 Kommentar

  1. GurkOlle*

    Jävlars vad det ramlar in spelare! Nu gäller det att få “kollektivet” att fungera. Lär ta några matcher innan spelet sätter sig. Tyvärr måste vi nog vinna kommande matcher , oavsett detta, för att få häng på plats 3-4.

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

RT @vasterasik: Idag köper vi god mat från Maistro pizzeria! 💛🖤 https://t.co/JwPr7FlkgG

SvaraRetweetFavorit
kent johansson - Avatarkentjohansson5kent johansson

@VIKFanCentral @GurkOlle Fick inte Mora en enda utvisning eller vadå?

SvaraRetweetFavorit
Stefan Holmgren - AvatarStiffen80Stefan Holmgren

@VIKFanCentral @firingclose Vanligtvis brukar första 10-12 min av pausen vara till för spelarna. Tejpa om någon klu… https://t.co/x4mcpiPBZx

SvaraRetweetFavorit
Örnie 🦅 - AvatarOrnie1939Örnie 🦅

@VIKFanCentral Med tanke på Wessners negativa utveckling, hur toppstyrda är domarna egentligen? Jag tycker att han… https://t.co/x67tEW1wke

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto