Fagervall ryktas till Luleå och vilka egenskaper skulle så fall behövas hos eventuellt ny coach?

5 svar

 1. Mikael Norén skriver:

  Kjelle, hoppas du har fel, men samtidigt har ju VIK den här ”manualen” som NJ satt grunderna i som Fagervall berättade om. Lite unikt vad jag förstår.

  Lillgurkan, givetvis är det så, men tänker ex. på Wargs hyllningar till Fagervall efter han lämnade, och att Fornataro kom tillbaka trots andra anbud m.m.

  Viktor, nja, de tog ändå 100 poäng i Allsvenskan. Sedan brast lagbygget, vi måste analysera det djupt. Men sedan kommer inte Centralen bli någon sektmässig ”Firma” och kräva avgångar hit och dit, lägger fram kritiska frågeställningar istället.

  Fredrik, spännande med Linnarud! 🙂

 2. Fredrik skriver:

  Hoppas verkligen dom knyter upp linnarud… En ny mitell fast tusen gånger bättre på skridskorna, såna backar växer inte på träd! missa inte honom för guds skull.

 3. Viktor skriver:

  Micke: Läser man mellan raderna i det du skriver så håller du till fullo med mig, eller hur? Ingen i den här klubbledningen, Eklund, NJ eller Fagervall, vet hur man bygger och skapar ett lag.

 4. Lillgurkan skriver:

  Vad ska spelarna säga? Säger någon att tränaren är dålig så får väl spelaren sparken? Man kan aldrig lita på vad spelarna säger om tränare/sportchef.

 5. Kjelle skriver:

  Jag tror inte att Fagervall haft fria händer vad det gäller coaching. Tror NJ har lite för mycket och säga till om.