Filip Wiberg till Vita Hästen inför Södertälje och Almtuna, fler röster om Tero Lehterä, ingen Patrik Berglund & koll på laget inför deadline nästa vecka

Patrik Berglund fick beröm för en vilja att öka kravbilden på träningar och annat.

9 svar

 1. Robert skriver:

  Bra skrivet Mikael! Alltid kul att , läsa det har blivit ny frukost rutin nu.
  Hur var det med NP+/NP- , vad betyder det.
  Mvh Robban

 2. kenta skriver:

  Lycka till Wiberg! Hoppas på retur 23/24! Annars inte kul att möta Benker och Wiberg den 22Feb. kan bli en rysare! Hoppas nu att Tero älskar att vara hockeytränare efter SSK/Almtuna? Nu måste vi komma till Rocklunda och stötta laget! Håller vi oss kvar så kommer det att hända grejer till säsong 23/24! Som NJ säger det är bara framåt som gäller! allt skit lämnar vi bakom oss.

 3. robert Jonsson skriver:

  Tycker det framgår tydligt att nya tränarna satsar på ett defensivt tänk vilket inte behöver vara fel. Finskt tänk angående backarna. 4 starka backar med bra kroppsstorlek Jardeskog, Bohm, Gunnarsson och Jansson. Sedan 2 offensiva backar Lindelöf och Albano. Här blir Östman lite över som duktig allroundback med mindre kropp och en offensiv uppsida som inte är i paritet med Lindelöf och Albanos offensiv.
  Tråkigt att 20 årige Wiberg lämnar. Med tiden kommer han sannolikt bli en stark powerforward. Dessutom en spelare som funnits under ett par år i den egna juniorverksamheten.

 4. Icing skriver:

  Spännande tider…vad kan vi ev. få för tillskott??
  Undra vad som händer med Marelis i Örebro som NJ tog dit men som inte fått det att stämma…ryktades till Hästen men där är ju pengarna slut.
  Men han är väl på lån från Modo och tveksamt om dom vill förstärka VIK…vi får se…

 5. Johan skriver:

  Lindelöf före Östman!? Det hoppas jag verkligen inte händer.
  Han är en katastrof!!
  Lindelöf borde följa med Wiberg till Hästen eller sitta på läktaren.

 6. Kalle skriver:

  Tack för intressant text, du skrev 14 forwards men vi är väl 15 på papperet efter Wibergs sorti?

  • Mikael Norén skriver:

   Tack Kalle, dåligt av mig, lurades av att Dower inte var med på EP. Bra att du är vaken, uppdaterade till 14+ 1 stycke Dower Nilsson 🙂