Förlust men några små ljusglimtar i Karlskoga mot BIK med vass norrman

På onsdagskvällen föll VIK med 6-3 i Karlskoga i den första träningsmatchen. Henrik Lundberg fick därmed inte någon minnesvärd debut i Gulsvart, men Lerumssonen hade ingen vidare hjälp av försvaret i afton.

I första hade VIK ganska rörligt och småtrevligt passningspel. Målskyttet inleddes efter att Markus Persson sniprade in Mikael Frycklunds delikata pass i en spelvändning.

VIK tappade spelet en bit in i andra och det var BIK för hela slanten nästan. VIK hade sedan problem att freda sin kasse och BIK fick många mål från avslut nästan i knät på Lundberg.

Albin Lindgren var olycklig på tre mål bakåt, men tryoutaren har ett bra förstapass och låt bakom ett mål med hårt skott i sargen som studsade ut till Davidsson som nätade. Dock tror jag Lindgren måste visa mer framöver.

I Karlskoga kan vi slå fast redan nu att norrmanen Tomas V. Olsen kommer bli mycket vass i vinter.

Noterbart övrigt:

  • Fredrik Johansson och Markus Persson (kraftfull, teknisk) verkade trivas med varandra, Eric Berkerud slet och åkte mycket skridskor i den kedjan.
  • Mycket fin rörelse till att sätta sig i läget och backhand i krysset av Jesper Andersson, där visade den snabbe ynglingen lovande offensiv klass.
  • Jimmie Jansson blir garanterat kvar. Lugn och bekväm med pucken, skottvillig och kunde även slå snabba pass när det behövdes. (Dock en indianare.)
  • Svedlund, Lihagen, Gråhns skapade en del, men alldeles för dåligt skytte.
  • Frycklund började bra och ser klart vassare ut än senast, men tröttnade kanske lite som alla andra, fin assist till Persson.
  • Zetterberg verkar ha vässat fötterna lite och har fina händer, men syntes inte mycket i matchen, förutom då han åkte på en dagsedel av Wessner.
  • Douglas Alenbring smällde rejält på BIK:arna så de föll längs sargerna, var också vårdad i passningspelet. En topp-6-back känns det som, så viktig som en av få tuffingar.
snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:344:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:70:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #hockeyallsvenskan #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"763473742060224512";s:5:"pDate";s:19:"2016-08-10 20:34:59";}}";

Tweets

Mackan - AvatarkonstprojektetMackan

@Danneunplugged NJ hade verkligen kul med våra pengar.. Williams hade väl nå liknande också tror jag VIKfancentral skrev ocksö

SvaraRetweetFavorit
VästeråsSporten - AvatarVSportenVästeråsSporten

@VIKFanCentral Lite en in, en ut?

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@VSporten Utveckla, är för seg att hänga med! ;-)

SvaraRetweetFavorit
VästeråsSporten - AvatarVSportenVästeråsSporten

@VIKFanCentral Behövs inte ett snille här va. Svaret står ju skrivet 😉

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto