Försäsongens poängliga där Trevor Cheek segrade & isbitar från försnacket med sponsorer inför Djurgården i premiären: ”Vi har frågat Salminen hur han vill styra PP”

Trevor Cheek. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

9 Responses

 1. Jan Malmberg skriver:

  VIK kan inte räkna med att gå upp i SHL när man tar in icke poäng producerande spelare i laget ( Speers, Kangas med flera. Kangas har aldrig imponerat på mig. Malmö imponerande på mig därimot botten tippade vann med 5-2 borta mot Skellefteå AIK. Håller med Åbonden och Mikael Noren( ny på VLT) angående Center krisen. Blir intressant mot Djurgården borta det är upp till BEVIS föt VIK!!! Angående ”Salmis” Börjes bror Stig Salming kom.till våran verkstad när vi tillverkade rökrenare. Börje var väl upptagen när han gjorde reklam för den. Fick autograf senare i hans memoarer känner en som bott granne med honom i Vaxholm 🏒🥅

  • Klas skriver:

   Nåja, det är nästan precis lika viktigt att inte släppa in mål i ishockey som det är att göra mål framåt så exakt alla i VIK behöver inte producera poäng. Om tex Fryklund gör 25 PP poäng under säsongen och Kangas bara är inne på 10 mål bakåt i boxplay så har vi en bra kombo för Fryklund ska absolut inte spela boxplay trots att han är en poängmaskin.

 2. sudden13 skriver:

  Salmisen är samma som Anderssons, alltså en böjningsform. T.ex Salmisen nopeus = Salminens snabbhet

 3. Eskil skriver:

  Stämmer , man böjer namnet så på finska i vissa lägen. Tex som i Sverige med mitt , eskil , som blir tex Eskils när man ska förklara nåt medans på finska skulle de bli eskilin.

 4. Gunnar Sundman skriver:

  Salmisen är troligen en böjningsform av hans namn. Fråga pannan om det, han borde veta.