Fortsatt skapar VIK massor av chanser men även mot AIK var skyttet vekt och trafiken för svag och trots 90 skott (1 mål!) mot Modo och nu AIK har VIK kammat noll…

Linus Ryttar lämnar. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

6 svar

 1. Bozo skriver:

  Fortsatt saknas det vinnarkapacitet. Hög högsta nivå när adrenalinet är påslaget. På bortaplan saknas det lilla extra som oftast. Inte för att vara den men laget ser ut att behöva ha arga fans efter sig som laget vill täppa till käften på. En sorts symbios. Måstematcher var och varannan vecka för att inte hamna i kris och krav på allas avgång. Så har det varit alla säsonger utom en med Zäta och Paananen. Kan bli kul i vår men det kommer vara en helvetes bergochdalbana fram till dess.

  • Musse skriver:

   Tror både ledare och spelare skiter fullständigt i vad som skrivs i sociala medier. De jobbar nog på och försöker rätta till det som inte funkar. Det som nog hjälper dem bättre är fulla läktare som stöttar och hejar fram dem.

   • Bozo skriver:

    Ja även på bortaplan skulle vara bra. De bortamatcher VIK-support ställer upp bra och låter mycket är känslan att mycket fler poäng samlas in.

    Självklart känner ledare och spelare till stämningen bland intressenter. Självklart vet de att det är en ny måstematch på onsdag om inte gnället och krav på avgång ska starta igen.

 2. Bozo skriver:

  Hur kan man missa så mycket frilägen? Går hand i hand även med straffskytte som varit allt annat än en paradgren senaste åren.

 3. Jan Malmberg skriver:

  Titta på Kristianstad 8 fullpoängare och och en poäng mot HV71 =25 poäng Hv 71. 21 poäng sista 9 matcherna. Spelar ingen roll hur bra man spelar eller hur många skott man skjuter. Ett mål av forwards sista 3 matcherna är uselt. Skämmit att ha Västervik och Kristianstad före sig i tabellen. Man får inga stil poäng i hockey det är i gymnastik konståkning och simhopp typ. Detta HÅLLER inte det är bara rena fakta. Tyvärr så ser nästan alla målvakter bra ut mot VIK.

 4. Musse skriver:

  From har bra egenskaper men skulle önska att han tuffar till sig lite. Känns lite à la Benker, som inte gärna går in i skiten….