Forwardsgenomgång efter AIK, inför Västervik & 14 omgångar in: Mixade ”öden” så långt & alla håller tummarna för Leducs okben…

Var tar det vägen för Skedung nu, efter en ganska blek start? FOTO: RUNE ÅHLÉN

4 svar

 1. gns skriver:

  Dags för den tilltänkta spetsen att börja leverera speciellt nu när lagets poängkung är skadad.

 2. Jan Malmberg skriver:

  Nu har vik chansen att plocka poäng. 4 av 5 matcher på hemmaplan,bara Björklöven borta.TA CHANSEN🏒🏒🏒🏒🥅

 3. Bäckman skriver:

  Tror fö också att Benker kommet att komma igen. Förr eller senare släpper det för honom. Men just nu och många matcher tillbaka tycker inte jag att han gjort sig förtjänt av så mycket förtroende.

 4. Bäckman skriver:

  Skulle vara intressant att se mer av Anthon Eriksson i PP. Sist hade vi ju bra utdelning i den spelformen men bortsett från det så har det ju som bekant inte fungerat så bra. För att inte säga alls. En hel del baklänges mål har dessutom trillat in när vi varit en man mer på isen.

  Tycker att vi borde ha en plan B då spelet i numerärt överläge är dåligt och vilset. I flertalet matcher tycker man sig se det ganska tidigt. In med Anthon framför motståndarnas kasse 😎 Han är stor och stark. Och kan garanterat störa både målvakten och försvararna med lite ”trash-talk”. Och viktigast av allt, han vågar skjuta!

  Fö så tycker jag att Benker för tillfället för mycket speltid i PP. Inte bara för att han missat en hel del lägen, utan för att han fumlar med pucken vilket gjort att motståndarna fått många oväntade klara målchanser.