Frycklund fick fira 50 och en del små positiva grejer – trots allt – då segt VIK suddenvann mot Almtuna med nya kraftfulla backinsatser av Jardeskog & Norberg

Tuffe tacklingsmaskinen Ludvig Jardeskog har rätt attityd och #77 varvade verkligen upp före och under slutspelet. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

8 Responses

 1. robert Jonsson skriver:

  En på slutet ganska ointressant grundserie nu avgjord. Detta med blandade resultat de sista matcherna för VIK.
  Det är nu det gäller och studsa upp och prestera årets bästa prestationer. Vi får se om laget mäktar med detta. Sett till spelartruppen så bör det finnas en möjlighet.
  I slutspelshockey så höjs domarbedömningarna ett snäpp samt lagen tillåts att spela mer fysiskt ”mer på gränsen”. Drällande med puck i egen zon är inte att rekommendera och om man sätts under press i egen zon bör man välja ett enkelt sätt att få ut pucken i mittzon.
  Sedan känns det som Björklöven eller Karlskoga vore bästa laget att möta i första omgången. Modo vore en mardröm i första omgången. Tränare Karlin har en märklig förmåga att förändra taktik beroende på motstånd. Fyra raka förluster i grundserien mot Modo är inget man skämtar bort.

  f

  • Pelle skriver:

   Vore väl märkligt om Modo valde VIK i kvarten. De får ju välja på alla lag utom det som HV valde.

   • Icing skriver:

    Mmmmmm… HV lär välja mellan Västervik eller AIK eller Taif (som troligen ryker mot Mora)
    Modo kommer inte välja Mora som dom spelat 2-2 i matcher mot…då återstår Vik eller KiK…. närmare till Västerås och 4-0 i matcher och 17-4 i målskillnad.
    Valet känns enkelt…suck!

    • Pelle skriver:

     Tittar dom på historiska möten så gör dom ett misstag anser jag. Sen kan förstås Modo vinna igen helt klart. Men VIK förtjänade åtminstone seger i minst en av matcherna. Och dels spelades tre av matcherna före jul, och dels så gällde den sista ingenting för VIK:s del och man vilade många spelare.

     Men jag hoppas VIK slipper Modo pga att de är kanske det bästa laget i serien. De har imponerat mer än HV. Det kanske man tycker för att VIK slagit HV två gånger, men även när jag sett HV mot andra lag så har de haft svårt att imponera. Sen har de iof förstärkt på slutet men ändå.

 2. Observant skriver:

  Helt perfekt resultat. Vinst utan att imponera och SSK fick så dom fes.

 3. Peter T skriver:

  Jag tycker det va ett perfekt resultat.
  Inget lag som tjänade, eller förlorade på Z:s debacle angående ryssarna.

 4. Musse skriver:

  Jalonen och From blir nog bjudna på Almtunas sommarfest efter sina svaga insatser på baklängesmålen 😉

  • PatrikH skriver:

   Ja, Jalonen som jag tycker har offensiva backkvaliteter får det svårt i ett slutspel, tyvärr. Han var rent ut sagt dålig defensivt.