Frycklund & Johansson klev fram och var bäst när det gällde då Björklöven besegrades

Hampus Larsson och Henrik Lundberg lär nog ha SHL-intresse... FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Marcus skriver:

  Se det positiva, för en gång skull hade Vik ett anfallsspel med kreativitet. Tycker detta var en bra match offensivt, helt klart flera nivåer upp underhållningsmässigt!! Lihagen är inte bra, det ser alla men han var mycket bättre i början på säsongen. Jag tror och hoppas fortfarande att han kan bli en tillgång i slutet på säsongen.

  • Gurkan 63 skriver:

   Lihagen var inte bra förra säsongen , Lihagen startade denna säsong förtroengivande ,men har tyvär fallit tillbaks till gammla vanor. Att se hans inställning i matchen igår var bedrövlig, han försöker inte Emma att spela hockey . Är det ok att han får åka runt och göra lite för vad han känner för ? Är det ok att han låter dom andra sluta i varje byte för att kämpa om sin plats i laget ? Han är helt ointreserad av att spela hockey ,hur länge ska han uppta någons plats i laget som han inte förtjänar ? Det är bara att bänka han för alltid sluta tro på något under när det gäller Lihagen ..

 2. Bozo skriver:

  Det måste vara nått fel med Lihagen. Han verkar inte trivas alls på isen och bara hans närvaro slukar positiv energi. Seg och stel, oklart om det är fysiskt eller psykiskt. Han har hittills under dessa år inte hamnat rätt i laget förutom en kort period under Appelgren, när alla andra var helt energilösa.

 3. Gurkan 63 skriver:

  Har aldrig sett en så välvuxen man falla så lätt man behöver vara blåsa på han så gäller han ,syftar så klart på Lihagen ,han är så nonchalant ,bänka han en gång för alla …

 4. Vimmerbyarn skriver:

  Underbart att man inte slutade spela vid 5-3, utan fortsatte att gå för sexan. Otroligt viktig egenskap som man tidigare saknat. Enda oron jag fortfarande kan se är spelet i boxplay. Tycker fortfarande att man stressar skytten för dåligt. Ligger fortfarande lite för lågt med boxen. Annars kanon allting!