Lite om värvningar & tio nyckelfrågor framöver med 13 matcher på 30 dagar

Fredda utesluter inte VIK. FOTO: RUNE ÅHLÉN

2 svar

 1. Vimmerbyarn skriver:

  Skulle Lundberg få träningsledigt mellan några av de återstående matcherna, så klarar han nog att stå majoriteten av matcherna. Men ett par måste nog Dahlbom avlasta i alla fall.

  Tycker att spelet i boxplay måste förbättras om chansen att slippa negativt kval ska finnas kvar. Tycker man stressar för dåligt och boxen spelar fortfarande för nära Lundberg. Fixar man till detta, kan detta bli riktigt bra!

  • Pelle skriver:

   Håller med om BP. Statistiken säger ju också att VIK är näst sämst i HA, tror jag det var. De lag som stressar bäst har överlägset mycket bättre statistik. Jag skulle vilja gå så långt som att detta faktum har varit den enskilt största faktorn till VIK:s tabellplacering. VIK har ju många knappa förluster som beror på att man varit sämre i special teams. Med ett bra BP skulle VIK åtminstone varit ett mittenlag ungefär i serien.

   Lundberg tror jag orkar stå alla matcher som är kvar, särskilt om VIK håller spelet uppe så Lundberg slipper få 40-50 skott per match. Med högst ca 30 skott per match orkar han spela varannan dag.