Fylligt gästinlägg med funderingar kring VIK:s PP (som sänkte laget i slutspelet mot Björklöven), framtida formationer i PP och även om ledarskapet

Är Alexander Lindelöf en nyckel till att lyfta VIK:s PP även i slutspel? FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

4 svar

 1. Andreas skriver:

  Det ska bli intressant och se hur Pannanen tänker angående att bänka folk som inte uppfyller kraven.
  Han har tidigare uttalat sig att han inte tror på bänkning av så kallade ”stjärnspelare”. I år när vi har en hel drös av såna spelare så kommer han va tvungen att göra det för att bibehålla en hög krav bild på laget.

  En annan intressant sak är hur Pannanen kan ändra matchbilden utan att röra om i laget för mycket. Kollade man dom matcher i slutspelet där man tyckte vi hade matchen till en början så lyckades Björklöven och dess ledning ändra på matchen utan några problem. Kan man se vad dom gjorde för ändringar och inte vi? Tar man lärdom av det? Kan man ändra sättet hur man spelar, och inte fungerade femmor, snabbt och enkelt om man märker att man är sönder lästa?

  Ser fram emot denna säsong och tack bloggen för all intressant läsning du ger oss

  • Bozo skriver:

   Paananen sa att han inte trodde på att bänka spelare som enbart bestraffning när de spelare som kommer in är sämre. Nu blir det mer upp till bevis. Hoppas konkurrensen äntligen ökar i laget och att spelare inte direkt försvinner med skador eller att de inte är fokuserade. Se på en som Calle Själlin, praktexempel när man inte är i zonen. Sämst när han var utlånad till VIK. Nu landslaget och äventyr i USA.

 2. PatrikH skriver:

  Vill bara berömma bloggen och dess mycket kunniga och engagerade läsare för vi får ta del av denna insiktsfulla analys. Personligen tycker jag att DG fick lite för mycket utrymme i förhållande till prestation, särskilt i PP-läget. Jag hoppas att detta ändras, antingen genom att DG steppar upp eller att han kan ”bänkas” i vissa lägen som just PP. Blir intressant att se hur VIK till sist kommer att formera sina kedjor och PP.

 3. Pelle skriver:

  Svensson visade sitt skott när han gjorde mål direkt efter tekning mot löven i kvarten.
  Borde hända mycket oftare.