Granskning & tillbakablick, del 1: Hur har sportcheferna Rohlins & Johanssons resultat sett ut – egentligen?

6 Responses

 1. Freddan skriver:

  Jodå, jag förstod men tänkte att MN kanske är lagom sugen att vara ’statistik-jukebox’ åt såna som oss.

  Men, det får han ju avgöra själv om han vill eller ej.

  Fridens!

 2. Mikael Norén skriver:

  Mr H, tackar! 🙂 Lite har man ju tagit hänsyn till meriter=kostnad i betygen, främst kopplat till förväntningar. Gällande statistiken får det bli en senare fråga, tar mkt tid att gräva fram och sammanställa 😉

 3. Mr H skriver:

  Freddan – jag heter inte Mikael! Jag sköter inte den här bloggen. Du förstod kanske inte vad jag menade. En sådan här jämförelse har vi ju inte varje vecka. Det kan ju finnas fler som är intresserade. Jag vet att det finns några. Statsen för tusan – det gillar alla!
  Ha de’…

 4. Freddan skriver:

  Mr H, det där kan du väl ta fram själv?

 5. Mr H skriver:

  Strålande, Mikael! Då kommer jag med ett önskemål till – siffrorna och stats på dessa ovanstående samt alla ahl/nordamerikaner som Vik haft sedan denna tid, och fram till nu. Minns inte om det var några fler nordamerikaner, som Du inte tagit med sedan den här tiden, det borde väl inte vara det. Kommer inte ihåg det.
  Det kan också vara klokt att kunna ställa värvningarna i relation till vad de kostat (mer uttryckligt) för att kunna lära sig något mer om hur bra värvningen var, men det har Du kanske tagit hänsyn till i betygen?
  Men statsen på samtliga viktiga värvningar sen Rohlin och framåt är lite spännande. Ungefär som Du gjort någon gång tidigare.
  Tackar på förhand, Mikael!!

 1. 2017-04-19

  […] Granskning & tillbakablick, del 1: Rohlins värvningar, Granskning & tillbakablick, del 2: Johanssons värvningar & Granskning & tillbakablick, del 3: Niklas Johanssons resultat jämfört med Leif Rohlins […]