Hertzberg & Leduc hade tre-vligt då Myrenberg spikade igen då VIK fick målmässig islossning mot formstarkt Västervik

Jerome Leduc återvänder till Österrike. FOTO: RUNE ÅHLÉN

4 Responses

 1. Kjell jansson skriver:

  Bara Myrenbergs målvaktsspel igår kväll var värt hela min entrépeng !! Wow !! Usch vad VIK drabbas av nya skador , trist som fan !

 2. Bozo skriver:

  Hoppas på en fin insats mot Löven, som kan ge realistiska förhoppningar om denna säsong. Överkörning och publiken igår kommer anses som en bra siffra. Poäng så borde temperaturen öka.

 3. Robert jonsson skriver:

  En märklig match med flera olika ansikten. Återigen två olyckliga skador som gör att man får spela på ” kort om folk” både på back o forwardsidan. Imponeras dock av krigaregenskaperna man uppvisar trots omkastningarna i laget på grund av skadorna. Ett stort minus dock till Västeråsarna som inte tar sig till hallen trots att man har ett lag som tillhör toppen i HA. 1600 åskådare på plats i hallen med en kommun med 150 000 invånare. Går att klaga på kommun o näringsliv som ställer upp för dåligt. Men var är publiken ?

 4. Bozo skriver:

  Skador är bra i serielunken, om de inte spoilerar säsongen helt. Lag som går igenom det klarar motgångar sen mycket bättre. Kom ihåg Allettan. Lite hemskt men Leksand hade aldrig gått upp utan skadan på Forsberg.