Historiskt tungt för VIK efter ny förlust i Karlskoga med små ljusglimtar: ”Tycker att vi hade mycket mer fart genom mittzonen än någonsin tidigare”

4 svar

 1. DC skriver:

  Bra skrivet… ”Det är inte Filanders fel att McGrath, Fornataro inte fungerar”.. jag tycker att båda begår tjänstefel o bör sparkas omgående… det finns inget annat…
  Vi borde ha fysiken att hägna med de andra lagen, det gjorde vi ju förra året… speliden suger och mentaliteten finns inte, o det är tränarens uppgift att fixa det… nu har det gått för långt och även Filander bör sparkas eller avgå självmant… det finns inget annat…
  Så länge dom är kvar tänker jag avstå från att gå på matcher.. så är det tyvärr.. så bitter är jag….

 2. Robban skriver:

  Tycker det såg bättre ut än tidigare. Kunnandet finns, det är det mentala som saknas. Kommer ihåg en spelsekvens där Angell behandlade pucken istället för att skjuta direkt. Målvakten hann givetvis över och stod i vägen. En Angell med självförtroende hade skjutit direkt och detta ser jag hos alla tänkta stjärnor.

  Loppet är långt från kört, lyckas man vända detta ligger SHL inom räckhåll.

 3. Patrick skriver:

  Hej, tack bra skrivet det är nu det visar sig ifall man är riktig supporter eller inte, det är nu vi ska fylla hallen för att stötta laget, kom igen grabbar kämpa på det kommer att vända. Kämpa Vik kämpa Vik.

 4. PatrikH skriver:

  Tack för konstruktiva och stödjande inlägg nu i denna tunga period då alla bara letar efter syndabockar att få ut sin frustration över. Ni är verkligen GULD värda på VIKFanCentralen! Fortsätt så!