Isbitar: Malmö och AIK väntar ett VIK som snabbt måste upp på banan & Spencer Machacek på marknaden?

4 svar

 1. Vimmerbyarn skriver:

  Instämmer, Robban!

 2. Robban skriver:

  Ryktet från andra lag säger ”Om inte VIK börjar bra hemma så börjar publiken bua efter 5 minuter”.
  Varför säger ingen till de sk supportrar som står och skriker skit till spelare och ledare???
  Andra lag har publikvärdar som säger åt fansen att stötta laget, vara tyst eller lämna arenan.
  Något att ta efter??

 3. Vimmerbyarn skriver:

  Inleder man på samma sätt i första bytena som i lördags och inte åker på utvisning direkt, så känner jag mig optimistisk inför matchen mot Malmö. Var själv på plats i lördags och vill personligen hävda att det enbart rörde sig om REN j-vla otur som gjorde att man hamnade i snabbt 2-0-underläge. Var bara ren slump att de fick spela i 3 mot 5 så tidigt. Tråkigt bara att höra folk stå och och skrika av att det är såå dåligt osv efter endast fem minuter och laget bara haft otur och inget annat.

 4. Marko skriver:

  Saker som jag ”nyktert” erfar och lägger i facket: HELT OBEGRIPLIGT! är nummer 1: Coach Filander sa att han inte drog sig för att bänka spelare oavsett namn/nummer på tröjan om dom inte levererade? Är det någon som tycker att McGrath, Fornataro och Johner har gjort sig förtjänta en plats i startuppställningen? Nummer 2: Man ställer Rubins och Larsson utanför laget? Men kom igen? Har Rubins tacklats för mycket och så dålig har inte Larsson vart att han förtjänar hamna utanför! Nummer 3: Varför i helvete, rent ut sagt, är det så tyst i hela föreningen? Vill man verkligen reta upp oss, den lilla supporterskaran som står fast, så har ni lyckats alldeles förbannat bra! Det här är ju löjligt?! Nummer 4: Jagar Filander en toppnotering på floskeltoppen? Här är det mycket snack och ingen verkstad alls eftersom verkstaden redan har brunnit ner! Nummer 5: Att ingen i VIK såg att denna start på säsongen var på inkommandes är inget annat än ett stort mysterium! Nummer 6: Spelsystemet, avsaknad av ett spelsystem och total avsaknad av disciplinära åtgärder för spelare som skiter i att göra sitt förbannade jobb är ett SKÄMT!

  Inser nu hur mycket Andreas Lindh saknas som pådrivare i laget! Jag har en känsla av att han som en del i laget inte riktigt ”tillät” lagkompisar att totalt klappa ihop och lägga sig ner och dö utan tog tag i grejerna och tokpeppade tills spelaren i fråga stod upp själv. Helt ärligt så tror jag att hans beslut om att sluta med hockey satte sina spår på försäsongen och det så tidigt som på barmarksträningen redan. Andreas Lindhs fysiska närvaro och hans syn på träning och hans förmåga att träna brutalt hårt är något som satt djupa spår i och med att han sluta. Är övertygad om att hans ledaregenskaper på och på sidan av isen skulle ha gjort om inte hela skillnaden så en väldigt stor skillnad i alla fall. Det är och kommer vara den stora bristen i VIK i år: Total avsaknad av en ledare, härförare och solid klippa att hålla sig i när det blåser hårt!

  KÄMPA GULSVART!!