Hjärnsläpp och kanske lite dålig respekt för klubbmärket förstörde Appelgrens lovande debut mot Leksand

6 Responses

 1. Mike skriver:

  Jättebra analys Micke och det är precis som du säger med Borgman och Myytinen, exakt så.
  Hoppas Äpplet bänkar dem nu. Borgman verkar ju tamefan försöka straffa sig ut till DIF.
  Oerhört låg nivå Borgman, och Myytinen fattar jag inte ens hur han kunde få kontrakt då han var på try-out. Sas ju vara en powerforward eh eller hur….

 2. VIKPelle skriver:

  Det hjälper inte att matcha in juniorer om man vill behålla dom. Dom sticker ändå. SHL-lagen lockar med sedelbuntar och spel i SHL i framtiden. William Karlsson spelade förstacenter i VIK. Vad hjälpte det. Säsongen efter spelade han i HV, och då var han fortfarande junior.
  Enda chansen att få behålla talangerna mer än ett år är att man spelar i SHL. Och för att komma dit måste man värva ihop ett lag utifrån, det är den bistra sanningen. VIK:s juniorlag håller tyvärr ingen bra klass numera heller. VIK försöker ju matcha in juniorer som man alltid gjort, men tyvärr så är spelarna långtifrån redo. När de lånas ut till div 1, så platsar de knappt där heller, exempelvis backen som nu är i Sura.

 3. Skalman021 skriver:

  Cyka blyat, Z hade intresse från SHL innan säsongen och vad jag hört har minst två klubbar visat konkret intresse nu. Så utan att matchas in ordentligt och få en stor chans nu så är han så gott som förlorad.

 4. Jesus skriver:

  Haha shl,köp mer utlänningar jävla pajas lag ne upp med AIK och Leksand enda bra publik lag dom kan hävda sig

 5. cyka blyat skriver:

  Jag förstår fortfarande inte vad svedlund gör i det här laget!
  finns det någon som kan ge en bra förklaring?
  går även rykten om att zetterberg är på väg bort, ett nytt mastomäki scenario?

 6. Marko skriver:

  Som vanligt en klockren analys och jag instämmer till fullo.
  Borgman är en ung kille med framtiden för sig och felprocenten minskar med åldern hoppas jag.Det
  är bra med ungdomlig entusiasm och hjärta men hjärnan måste vara med på denna nivå. Koval såg bra ut men som nämnts så kunde säkerligen något av målen förhindrats.
  Tyckte ändå att VIK gjorde en bra insats och det var ett fall framåt. Sorkin var bra måste jag säga och han tog för sig på ett bra sätt. Fortsatt så förväntar jag mig betydligt mer av Korhonen, killen gör bra saker men jag förväntar mig att han ska vara i samma klass som Fredrik J och Urbas men än så länge är han bara en i mängden.
  Hoppet lever och första matchen avklarad för de nya tränarna så nu gäller det att prestera och hitta tillbaka till det vinnande konceptet