Spännande och omfattande omstart då Leksand gästar och testar Vitali Koval

7 Responses

 1. Ludde skriver:

  Håller helt med J.O om att bänka Borgman eller skicka han till Djurgården redan nu. In med Nilsson-Lindelöf och Lilliehöök istället.

 2. Jonas Olsson skriver:

  Det är så jävla tråkigt att se Borgman göra så bra offensivt men så mycket dåligt defensivt hans omständiga spel i egen zon har kostat oss massa baklängesmål och onödiga utvisningar
  Bänka honom (och ta ned honom på jorden )

 3. HA skriver:

  Mr H – De budgetar jag kommer ihåg nämnts av klubbarna själva i media är:

  Tingsryd – 5.5 mille tror jag det var, dock inte använt hela.
  Leksand, ca 10
  Bik, lite drygt 10
  Björklöven, lite mindre än förra säs så < 7.5
  Tror Mora hade sänkt ganska rejält jämfört med förra, från ca 7 till ca5?

 4. Mr H skriver:

  VIK omstart.
  Jaha Mikael, då fanns inget mer att säga. Du kommer ju alltid före. Kul med Gretzkys jämförelse!
  En timme efter mitt förra inlägg (knappt) så blev det klart med allt som jag ville (utom ny sportchef), och där får väl VIK spara lite lönekostnader ett tag. Det förstår jag. Apropå att spara – än ingenting om VIKs budget för säsongen 15/16, eller andra lags som jag kan se. Vet någon annan något…så?
  Nu är omstarten det viktigaste. Spännande!! Gillar Appelgrens pokerface samt det han säger om spelvändningar och forechecking i rätt situation. Jag ser potential i det offensiva materialet, men det defensiva spelet saknar effektivitet och grundtryggheten från ifjol. Det är säkert något som borde gå att få lite fason på ändå snart hoppas vi. Idag 6-poängare mot Leksand. Kul som tusan – jag ser verkligen fram emot det.
  Undra om det bara var Appelgrens team som var med långt fram i diskussionerna som nya tränare. Samt hur det såg ut visavi om Filander hade kunnat ingå fortsatt?
  VIK – ge Leksand något ont nu…

 5. Lillgurkan skriver:

  Tror på VIK nu när Filander och framförallt NJ är borta. Spelarna får mer arbetsro, vilket i längden kommer leda till bättre självförtroende. Som vi vet är hockey en mentalt krävande idrott. Ge Lindelöf-Nilsson den chans han förtjänar.

 6. Thomas skriver:

  Signalerna var ju även bättre samarbete med juniorverksamheten, så dags att Douglas, Rubins, Lindelöf-Nilsson får chansen igen.
  Har du koll på status på dom?

 7. Marko skriver:

  Heh hee..Mikael, Glen Sather och Gretzky.. Ett gott skratt vid frukostbordet ären bra början på dagen.
  Ja, det är absolut ett problem gällande försvaret och grymt tråkigt att Mylläri är borta. Han är en liten favorit för egen del utifrån hur han presterat i VIK och på sättet han kom in i laget med tryout.
  Jag reagerade en del på Fägerblad när han i samband med tränarbytet gick ut och uttalade sig om att det är slutvärvat för säsongen. Det händer saker hela tiden i ett lag och även om ekonomin saknas för en direktvärvning så kan pengar frigöras på olika sätt genom att släppa spelare också. Det är viktigt för AA och JR att ändå ha möjligheten att få in någon utifrån behov trots att truppen på papperet håller hög klass.
  Gällande dagens publikfest så kommer det säkert in några sköna extrapengar och det uppskattas säkerligen i den relativt tomma kassakistan.