Hoppet lever men dålig disciplin och svagt powerplay raderade den lilla chansen som fanns mot Örebro

2 svar

 1. Mikael Norén skriver:

  Ja, Viktor, liksom Mora gjorde 03-04 kan vi gå bakvägen. Du skrev ju tidigare att vi skulle vara optimistiska 🙂 Tror inte man ska se det negativt att ledningen hade tydlig målsättning om SHL, det kan man inte ta som ett ”löfte”. Hellre det än nöjda spelare inför kvalserien. Nu lever trots allt serien för VIK ändå till omgång 9 om laget tar tre poäng mot AIK. Hur hade du Viktor velat ställa upp laget i kvalserien utan de sena nyförvärven? I ärlighetens namn var det bara Bromé av juniorerna som gjorde ett riktigt avtryck, mkt konstigt att han inte fick lira. Sedan tvingades man till någon värvning extra då Williams skadades och Bergquist och Legein inte producerade. Håller dock med dig Viktor från tidigare att laget skulle jagat några smidiga och puckskickliga backar, det har verkligen saknats. Nästa år borde ett antal platser vikas för juniorforwards och mycket av budgeten på läggas på mobilare backar på det man sparar in med en yngre forwardssida. Vad tror du? Sedan var det en missbedömning att Caputis ljumskar inte höll, McGraths matchoträning och hittills oanpassning till kemin plus att Williams inte hunnit träna ikapp.

 2. Viktor skriver:

  Hoppet lever????????????
  Nä, nä Mikael, den här säsongen är definitivt över för laget! Den stora frågan är väl om den här säsongen överhuvudtaget startade någon gång för laget? För något lag har vi ju inte haft det här året utan det har varit ihop plock av tillgängliga hockeykrigare. Kanske var och en bra hockeykrigare men som grupp har man visat sig vara medelmåttor även fast man har beryktade namn som Fornataro, Mc Grath, Lindhagen, J Jonsson, Frisk. Dessutom har några överåriga backar inte levt upp till fornstora dar. Avsaknaden av en härförare, han som får med sig laget i både vått & torrt, han som lyfter de unga och väcker de gamla, har i år varit stor. I år har inte funnits någon spelare med hjärta av VIK, med hjärta av klubbkänsla.

  Säsongen är över och förlorarana är givetvis sponsorer, kubbmedlemmar och publik som gick på ledningens löften om att VIK i år skulle ta sig upp! Men de största förlorarna är VIK-ungdomarna som ratades och skickades iväg till diverse div 1-klubbar. Unga spelare som inte kunnat prestera sämre än de legoknektar som köpts in, unga VIK-krigare som kunnat vara med och byggt klubbkänsla och framtidstro.

  Säsongen börjar dock nu för styrelsen – alltså nästa säsong. Ska verkligen någon av Eklund, NJ och Fagervall få vara med framöver? Och om – hur får man dessa tre herrar att förstå hur man bygger ett lag? Hur får man dessa herrar att förstå att hur man bygger ett trovärdigt varumärke? Trovärdigt bland ungdomar och oss övriga Västeråsare.

  Är det någon som är intresserad av en gulsvart halsduk? En gulsvart mössa? En munkjacka med VIK-logga? Ett VIK-märke? Bortskänkes – men först efter årsmötet beroende på hur styrelsen agerar.