Hoppfull fakta då VIK har gjort det bra mot topplagen Björklöven, Karlskoga & Timrå men bör förstärka forwardssidan – vad finns det för fynd i bland annat HockeyEttan?

VIK och Daniel Öhrn har kaxat upp sig bra mot topplagen. FOTO: RUNE ÅHLÉN

9 svar

 1. Bozo skriver:

  Löven-Modo i HA-finalen. Löven darrar något när allt nollställs och de är storfavoriter. Löven mot sitt boogie-team VIK i bäst av tre. Vi vet hur ofta förloraren i HA-finalen kan resa sig. Men ska VIK ha en rimlig chans behöver de göra en liknande satsning Rögle gjorde i slutet av säsongernas säsong.

  • Peter skriver:

   Vad jag minns så var vi helt utspelade i bägge hemmamatcherna…. vik kommer inte slå ett heltaggat löven i bäst av 3

   • Pelle skriver:

    Jag trodde att resultatet räknades. VIK vann ju den senaste hemmamatchen, samt bortamatchen. 2 av 3 alltså.
    Sen var väl Bozos poäng att förloraren av HA-finalen inte brukar vara speciellt taggade. Har vi sett flera år nu.

  • Jonas skriver:

   Bozo: såg du lövens match mot Karlskoga?

 2. RONNY KARLSSON skriver:

  VARFÖR INTE MARCUS MESSY JONSSON… HAR LIRAT HOS OSS FÖRUT…. BRA DRIV HÅRT ARBETE ÖVER HELA PLAN OCH EN PUBLIKFAVORIT… SKULLE LÄTT SMÄLTA IN I GULSVART IGEN

 3. Bozo skriver:

  Perfekt tillfälle för Z med alla skador att öppna upp för en supporterspelare. Avarage Joe kan nog fixa ihop en handfull hundratusen och sen nappar någon institution oxå.

 4. Musse skriver:

  Marcus Persson hade jag hoppats på att Z skulle ha värvat tillbaka till den här säsongen. Högerfattad sniper som absolut skulle lyfta vår offensiv och pp. En topp 6 forward. Ollila såg jag mycket i J20 och är en intressant spelare att hålla koll på för framtiden. Kanske någon av toppspelarna i AIK är sugna att flytta på sig då laget verkar ha kört fast i förlorarträsket. Porsberger eller Henrion kanske. Vad tror du, är det möjligt?

  • Mikael Norén skriver:

   Musse, jag tror AIK-lirarna blir oerhört svåra att få över om inget extraordinärt händer. De rustar nog för att hålla sig kvar via kvalet. Däremot kan det nog bli aktuellt att hämta spelare från finska eller tyska bottenlag, detta då dessa inte riskerar nedflyttning.

   • Bozo skriver:

    Men kan det inte bli aktuellt att frigöra lönemedel för spelare som inte producerar som förväntat? Sedan är frågan varför en spelare som kommer från en tung period skulle vara intressant.