I Kelsey Tessier uppfyller Zäta väldigt många önskningar i en och samma toppcenter – hög målsättning nästa naturliga steg nu?

Kelsey Tessier i Karlskronas dress i det så avgörande SHL-kvalet då våren 2015... FOTO: RUNE ÅHLÉN

7 Responses

 1. Gurkan 63 skriver:

  Historik och siffror Hit och dit det är inga garantier . Och dyra. Jag har lärt mig under årens lopp att importer är en dålig investering. Men nu är han gör och ge killen chansen .

  • Bozo skriver:

   Jag skulle vilja nyansera bilden något. Det handlar snarare om att tilltänkt spets brukar floppa och importer alltid även faller in i kategorin tilltänkt spets. Speciellt tilltänkt spets med fina meriter. Hoppas VIK inte frångår vad som gjort dom framgångsrika i omklädningsrummet och i laguttagningarna. Positivt att Z lyfter fram spelarna som är kvar och ser att de har mycket potential. Fortsatt krig behövs på träningarna.

 2. Bozo skriver:

  Intressant att han verkar komma hit hyfsat tidigt. Har familj i Sverige samt haft koll på VIK under säsongen. Han verkar vilja komma hit. Rankar nog denna värvning minst i klass med om Mårtensson hade värvats.

 3. Marko skriver:

  God känsla över nyförvärvet och finns eg inget som tyder på att han skulle misslyckas i VIK heller utan tvärtom. Bra värvning o Tack till sponsorer

 4. Bozo skriver:

  SHL kan man inte ha som målsättning, för du kan man inte prestera över målsättning. Men topp2 i HA är en realistisk målsättning. Med tanke på att BIK tappat krut på sistone, Löven och SSK i mindre föreningskriser, AIK och KHK i ekonomiska kriser, Mora och Timrå med utmanande omställningar så ska förhandstipsen enbart handla om VIK och Modo.

  • Mikael Norén skriver:

   Bozo, jag menar mer mentalt för spelarna, man behöver ju inte gå ut med det så hårt. Men så att man verkligen är hungriga när det gäller. Lite som L*ksand, så man inte är nöjd för tidigt på säsonge.

   • Bozo skriver:

    Ja bottenskiktet i SHL skrämmer inte. Vinna sista matchen brukar man ju vilja göra, men det vet vi räcker inte. Facit i hand så var VIK nog riktigt nära SHL redan förra säsongen. 3 min eller för den delen om inte Forsberg hade skadat sig.