Inför Almtuna & Björklöven med ännu mer positivt gällande Patrik Berglund, Dower i CHL för Frölunda, troligen får Ettanmålvakt stå & scout om Kevin Roy i Brynäs som även varit aktuell för HA

Vad blir Fagerlunds roll nu med Nordmark? FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 Responses

 1. Danne skriver:

  Dax för uppror!!! En sak att skriva kommentarer men vill man ha förändring behövs handling!!! Ett supporteruppror på Fredag modell kaos är vad som behövs för att den (om det finns) som bestämmer ska agera!

 2. Mats i wie skriver:

  Fy Fan sjunker djupare i sumpen VIK almtuna 2-5, när ska styrelsen agera, helt fel att Zetterberg och Panannen får leda VIK

 3. Pelle skriver:

  Tornberg och Roe var båda i 30-årsåldern och fick spela tillsammans så dom kanske lyfte sig själva, om man ska tolka det lite elakt. Inte säkert tränarna hade jättestor del i det.

  • C skriver:

   Ligger nog mycket.

   Tornberg spelade ju med Östman först förra säsongen och de var knappt inne på några mål alls bakåt medan Gunnarsson läkte som ett såll. Därför ändrade man i backparen så Östman fick lite med Gunnarsson och Tornberg med Roe. Plötsligt lossnade det för Roe så jag kan till och med dra ner det till att Tornberg var största anledningen till framgången.

   Jansson och Gunnarsson var ju rent svaga bakåt hela året men det var täcktes upp av att Tornberg och Roe knappt var inne på mål bakåt alls.

 4. C skriver:

  Bra om Nordmark kör backarna. VIK har mest insläppta mål i boxplay i serien så den kanske han med kan ta över, kommer inte kunna gå sämre 😉

  Nu behöver vi verkligen någon som coachar PP också och den personen finns inte i truppen idag så det finns ju endel att fundera på i ledarfrågorna.