Inför Björklöven: Många ex-VIK:are återvänder till Västerås

 

På onsdagskvällen är det äntligen dags för hemmamatch igen mot bottenkollegan Björklöven. Kan VIK fortsätta med det fina spelet från Södertälje och sakta men säkert börja vända på säsongen?

Skellefteålånet Anton Öhman gör debut. Blir spännande att se. Har hört från Almtunahåll att Öhman är bra offensivt men var mycket äventyrlig i egen zon. Niklas Lihagen och Linus Svedlund saknas.

När man talat med Björklövenfolk har skade- och sjukdomsläget ljusnat successivt och de flesta är på väg tillbaka. Det har sett spelmässigt bättre ut under en tid för Löven och med lite medstuds på slutet har det även blivit en hel del poäng. Hyllade Adam Werner i målet har varit riktigt bra på slutet. Stefan Andersson (ex-VIK) har hittat tillbaka till sin fina offensiv och Jacob Andersson (ex-VIK) har gjort det bra från sin backposition både i fem mot fem och i powerplay.

Bland forwards är det framförallt kedjan med Thörnberg – Lindquist – Sandström som imponerat enligt flera. David Lindquist kanske mest enligt vad jag hört, ny från division ett och har tagit en stor roll när Kim Karlsson saknats som center. Axel Ottosson har varit het också och gjorde direkt i comebacken efter skada med ett snyggt solomål mot Pantern i OT, en kreativ center som behövs.

Många tror det finns mer att hämta av t ex Joakim Högberg och Tobias Hage. Cody Murphy (ex-VIK) är på väg tillbaka från skada och kan eventuellt spela mot VIK.

Murphy inledde försäsongen och serien briljant och kan han hitta tillbaka dit är det ett sparkapital. Jonas Emmerdahl (ex-VIK) var bra i inledningsvis också och saknas på backsidan, skadad dock fortfarande. I Löven finns även ex-VIKarna Marcus Jonsson och Simon Fredriksson.

Vi får verkligen inte hoppas att släkten är värst.

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"791184329049341953";s:5:"pDate";s:19:"2016-10-26 07:46:58";}}";

1 Kommentar

  1. Fakespear

    Vilka Ex-löv hittar vi i VIK då? Rasmus Edström och Anton Öhman är de jag kommer på utan att kika.

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@LennartGotlin Enligt min info pågår inget snack med VIK och PB, klokt nog...

SvaraRetweetFavorit
Nyfiken! 👊💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlinNyfiken! 👊💛🖤🏒

@VIKFanCentral Det du skrev om våld mot kvinnor, håller med till 100%. Tyvärr så tror jag Z har börjat snacka med… https://t.co/t4b3snx604

SvaraRetweetFavorit
Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Nej, du har en poäng där! Hoppas det talar för att han blir kvar.

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@SeClaes Tack Claes! Tror nog Hetta kan ha en liten speciell sits som kan tala för VIK. Hur många lag i toppligor v… https://t.co/2H7uNxdQXh

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto