Inför kvarten med betyg på lagdelarna – jämnt så det förslår mellan VIK och Björklöven då Skedung & Karlsson behöver jämna ut Lövens på pappret klart starkare centersida

Isak Skedung verkade ha tur i oturen med smällen. Det behövs nu. Lite tur med skador. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

6 Responses

 1. Christoffer skriver:

  Kan vi inte släppa nästa säsong och fokusera på den här nu? Tex Ryssarna, Hakkarainen, Ryttar mf kommer troligtvis inte heller att vara här nästa år så förstår inte riktigt skillnaden på dem och Tornberg. Fokus på slutspel nu med det laget vi har idag! 😉😊

 2. Johan Carlsson skriver:

  Tornberg är en av våra bästa backar sett över hela banan. Att han får chansen i SHL är bara att gratulera och tacka för den här tiden. Det är professionella spelare som självklart vill spela på så hög nivå som möjligt. Snacket om att bänka honom för att han får chansen i högsta serien är bara larvigt. Jag tror, precis som du Micke, att detta kan göra att han kan bli ännu bättre då han kan spela avslappnat och utan press.

 3. Deven skriver:

  En ganska stor detalj är ju att publiken/fansen är tillbaka i detta slutspel lär bli kokande arenor med bra stämning, hur hanterar spelarna detta?

 4. Peter T skriver:

  Vad tror du Micke, nu när det ryktas om spelare som ska vara överens med nya lag nästa säsong.
  Påverkar det en spelares prestation tror du??

  • Mikael Norén skriver:

   Bra fråga Peter. På ett sätt kanske enklare för Tornberg då det är klart och han inte behöver fundera på förhandlingar och framtid. Men beror nog helt på i respektive fall. Vad tror du?

   • Peter T skriver:

    Nja, jag tror spelarna är så pass mycket tävlingsmänniskor, nog svårt att inte göra sitt bästa, men det kommer att visa sig.