Inför Match 3 mot Björklöven med koll på istider, krigaren Ryttar, nyckelfrågor, laget börjar sätta sig och hur länge kan Lunsjö hållas utanför PP (om det fortsätter nollas)?

Ryttar är en riktig krigare i kassen. Långt ifrån alla målvakter kämpar så om alla puckar. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

2 svar

  1. Magnus skriver:

    Angående Lövens powerplay kan det ju inte vara så svårt att se att de vill avsluta från vänster med en rightskytt. Borde kunna styra bättre åt andra hållet, i förra matchen kom Wikman helt fel vid ett av målen.

  2. Jan Malmberg skriver:

    Nu vill VIK inte nämna hur många biljetter som sålts (Kevin Johansson) har snackat med honom i början när jag inte visste hur det funkade med digitala biljetter. (är ju inga köer i biljett luckorna längre)Han jobbade ju i Brynäs innan han kom hit. Han bor i Sura som jag, nu kan man fortfarande köra hockey i Surahallen tack vare att Sura blue hammers slog ut Huddinge med 3-2 i sista matchen. Kommunen bommar ju igen hallen omedelbart när Sura åkt ut eller går upp i Hockeyallsvenskan ( för att spara pengar) VIK, Sura, Fotbolls landslaget spelar ikväll. Kevin Johansson säger att dom misslyckats om det inte blir utsålt(4100) idag och på torsdag. Kan bli svårt när helt avgörande match spelas mot Polen ikväll, Tyvärr är ju intresset dåligt i år går inte att jämföra med HV, MODO, BJÖRKLÖVEN håller med Mikael Noren om att man bör hålla sig ifrån utvisningar om det inte är absolut nödvändigt. Tips ni som bor i Västerås ni hinner se slutet av Sveriges kvalmatch på TV även jag som bor i Sura( gäller att hålla igen käften om VIK i Sura många hatar VIK här. Dom tror väl att dom är Dalmasar här i Suuura dom älskar ju även Leksand!🥅🏒