Inför Mora- Västerås: Skador till förbannelse

2 svar

 1. Mikael Norén skriver:

  Läktarplats, kan ligga något i detta. Men tror främst att Backlund och Berglund inte är 100 % fysiskt ännu, blir man trött tappar man många viktiga procent i skärpa, kan se ut som man är ointresserad då. Men troligen tänker de säkert på NHL i vissa matcher, särskilt när det förhandlas där borta. Håller med att man kunde matcha fjärdelinan mer, Mårtensson började ju lysande mot SSK för att sedan knappt spela. Han kan ju göra något avlastande byta i alla fall.

 2. Läktarplats skriver:

  Till Ludde och Mikael Norén: Återkommer till mitt inlägg efter SSK-förlusten: ”vart tog VIK-orken vägen i tredje perioden och var fanns VIKs ledarfigurer?”
  För det första så tror jag inte vi ska ställa allt för höga krav på Bulan och Mickis, visserligen är de NHL-proffs, dock lockoutade NHL-proffs! Dom är här och spelar i väntan på att NHL-konflikten löser sig och av vad jag förstår spelar dom för VIK helt ideellt. Kan vi på läktaren ändå kräva att de ska ge allt?
  För det andra så tycker jag att Fagervall matchar dom för hårt, de har sina ordinarie byten, de spelar alltid i boxplay, de spelar alltid i powerplay. Kanske inte så underligt att de inte orkade i tredje mot SSK? Speciellt med tanke på helvetessviten med täta matcher. Nej rulla runt på alla fyra formationerna i kväll mot Mora så kanske vi få se än fler läckra mål av firma Bulan/Mickis.
  Till sist, det ska bli intressant att se vilken av amerikanerna Brandy eller Lundbohm som får spela mot Mora om Mikkelson är med och stärker upp backsidan.