Inför Örebro-Västerås: Äta eller ätas?

3 svar

 1. Olle Mö skriver:

  Vet inte direkt om ”glöden” svalnat… Tror att båda lagen mer respekterar varandra. Man kan/måste uppskatta båda lagens fart och fläkt och tycker nog att båda SPELAR på ett annat sätt i dag. Jag tror att när spelarna inte längre hetsar/fightas på ett ojust sätt så smittar det av sig på fansen! Vad tycker du om Örebros 1:a period i går? 😉

 2. Olle Mö skriver:

  Mkt bra skriven artikel med intressant fakta (saklig). Som gammal Örebrofan sedan lång tillbaks i tiden kan jag bara konstatera att den bittra rivaliteten sakta men säkert har svalnat! Här är det Bofors som ”hatas”! Kan inte längre känna samma mot VIK… Tycker att det verkar vara så för de flesta Örebroare, känns udda dock… Det är klart, visst känns det gött med hackad gurka men måste erkänna att jag gillar er hockey rätt bra! Tips 3-1

  • Danne Matstoms skriver:

   Tack för din feedback !

   Jag vet inte om det är bra eller dåligt med att rivaliteten har svalnat. Jag kan nog bara konstatera att det är ganska skönt att det inte blir speciellt mycket problem ”ikring” matcherna längre. Det har väl vart ganska lite våldsamheter kring matcherna vilket jag tycker är bra. Inne på arenan däremot brukar det ju vara fullt ös…både på läktarn och på rinken vilket jag tror att båda lagen ser om en tändvätska.

   Vad tror du det beror på att glöden svalnat ?