Nästa match

Warning! There is no posts to display. Please check your widget settings

Inför Timrå & stekhet Svedlund: ”TIK har inte varit lika vassa som i starten av serien”

 

På måndagskvällen blir det ett test som heter duga för VIK borta mot topplaget Timrå. Så här säger Timråexperten Jimmy Hamrin till bloggen:

– Timrå har ju inte spelat den här veckan alls, men annars har man väl inte varit lika vassa som i starten av serien. Haft lite skadebekymmer och ojämna insatser. Vunnit några hemmamatcher utan att egentligen varit så mycket bättre än motståndaren, men växt in i kamperna varit bra i slutet av matcherna. På bortaplan har man varit svajiga hela säsongen, även på slutet.

– Elias Pettersson, Jonathan Dahlén och Johan Mattsson är de som varit bäst rakt igenom, även på slutet. Nu kommer Pettersson, Dahlén samt Lööke direkt ifrån tre U20-matcher på tre dagar så det återstår att se hur orken är, säger Jimmy avslutningsvis.

***

VIK fick en injektion senast då Linus Svedlund och Niklas Lihagen var tillbaka. Svedlund gjorde troligen sin bästa match någonsin senast mot Karlskoga och det ska bli spännande att se utvecklingen nu för den småväxte dynamon.

Tjatar om detta, men senast påminde Svedlund starkt om Markus Ljungh, annan liten ”hemvävd” lirare med bra frekvens som haft en strålande utveckling.

Osäkert i mål då Henrik Lundberg är skadad. Men kan Marcus Dahlbom hitta formen från försäsongen finns chans till en gulsvart skräll i Sundsvall.

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"795557285959528448";s:5:"pDate";s:19:"2016-11-07 09:23:32";}}";

1 Kommentar

  1. påsen

    Det finns bara en Marcus Ljung men det finns 1000 Linus Svedlund i Svensk hockey…

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Dags att börja lägga grunden till ett tabelltips & scout om Renars Krastenbergs som är ny i Södertälje plus insatt… https://t.co/iuwsFstcMQ

SvaraRetweetFavorit
Peter E - AvatarpetereliasonPeter E

@VIKFanCentral Stort grattis! Tacksamt att i förskingringen få dina alster.

SvaraRetweetFavorit
#12 🤍💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlin#12 🤍💛🖤🏒

@VIKFanCentral Grattis Mikael! 🍾🥂🎂🤍💛🖤🏒

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto