Inför Västerås-Södertälje

VIK fortsätter sin försäsongsträning med ytterligare en match på onsdag. Denna gång är det Södertäljes stolthet, Kringlorna, som står för motståndet i metropolen Enköping.

Jonte Berg

Försäsongsträningen har enligt rapporter gått bra för hela laget som gjort fler och fler framsteg för varje avklarad batalj. Flera spelare har imponerat så här långt och matchen mot Södertälje blir ytterligare ett bra tillfälle att göra laget mer samspelt inför säsongspremiären som inte är allt för långt bort. Efter Södertälje har VIK två hemmamatcher kvar att spela innan säsongen äntligen drar igång igen. Mot Mora (hemma den 5:e sept) och revansch mot Almtuna (hemma den 7:e sept).  Du följer väl med till Enköping och ser Gulsvart?

Södertälje har valt att träningsmatcha mot tre tippade topplag; Linköping, Örebro och Karlskoga. Tyvärr har resultaten inte gått kringlornas väg, men precis som för VIK betyder inte resultaten någonting när serien väl startar. Det går ju inte att snacka bort att Kringlorna mött bra motstånd men det måste vara lite oroväckande att laget har en målskillnad på 5-15 efter dessa tre kamper. Ny för säsongen är gamla VIK-bekantingen Damien Fleury som dragit söderut igen efter en sejour i Luleå/Timrå i Norrland.  Återstår att se om Fleury kan komma upp i sin samma målproduktion som han hade i VIK.

Matchtips: 6-3

pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:59:"https://vikfancentral.se/wp-content/uploads/2012/08/berg.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}
xyz_smap:
1

Tweets

Mackan - AvatarkonstprojektetMackan

@Danneunplugged NJ hade verkligen kul med våra pengar.. Williams hade väl nå liknande också tror jag VIKfancentral skrev ocksö

SvaraRetweetFavorit
VästeråsSporten - AvatarVSportenVästeråsSporten

@VIKFanCentral Lite en in, en ut?

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@VSporten Utveckla, är för seg att hänga med! ;-)

SvaraRetweetFavorit
VästeråsSporten - AvatarVSportenVästeråsSporten

@VIKFanCentral Behövs inte ett snille här va. Svaret står ju skrivet 😉

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto