Intervju med kapten Fredrik Johansson: ”Har gått igenom alla stadier; chockad, arg och ledsen”

3 svar

 1. Mr H skriver:

  Faktiskt en väldigt konstruktiv intervju. Jag skulle vilja veta vad som gjorde att att VIK blev mer utvisade än vad Bofors brukar bli. Knappast något som gagnar spelet, om man säger så. Bara att räkna på vad det har kostat VIK i poäng under hela säsongen, ja det går ju inte om man är en man mindre än motståndaren halva matcherna. Så – disciplinen, var kommer den ifrån. Vem ansvarar för den?
  Bra om Hammar, äntligen något som bekräftar hans nivå!! Juniorerna behövs för att ha råd att skapa ett tillräckligt slagkraftigt lag. Fredda bekräftar vad många nog vet/misstänker, för många importer!! Jag förväntade mig att systemet med överbelastning skulle ha skrotats för länge sedan.

 2. bz skriver:

  Mycket bra intervju. Härligt att få spelares syn på det som varit och att de ser ljus i tunneln om klubben klarar sin existens.

 3. PatrikH skriver:

  Fredda är en oerhörd tillgång för VIK, oerhört genomtänkt, sansad och positiv. Hoppas att vi räddar VIK och får en nytändning med intakt spelartrupp. ”Hoppas vi kan vända detta till något positivt nu och att vi blir mer tillsammans med fans och sponsorer med flera. Vi har ju sett vilket engagemang det finns nu med insamlingen. Hockey är stort i Västerås.” Detta hoppas nog många fans, bara se till att vi får bättre mer samvetsgranna ledare i klubben också. Intressant med Hammar, många tror ju att skadorna beror på hans träning, verkar inte vara fallet.