Intervju med styrelsens Christer Brostedt: ”Ska kännas som ett vardagsrum där vi alla trivs”

5 svar

 1. Emma skriver:

  Att efterlikna NHL är inget för sverige, det trodde jag och många med mig att även styrelsen i VIK förstått

 2. Emma skriver:

  Bara en massa tomt prat som det varit dom senaste 10 åren från styrelsen och utan någon som helst leverans av fakta från herr Brostedt. Man blir inte förvånad längre, dags att leverera på styrelsenivån så laget kan leverera på isen

 3. Pelle skriver:

  Kenny, får VIK del av restaurangintäkterna då? Är inte restaurangen och Bistron drivna av privata krögare? Jag har för mig att Eventbolaget hyr ut till krögarna eller nåt sånt. Då kan det ju vara så att VIK får en del av en hyra och krögarna står för risken. Observera att jag inte vet exakt, bara spånar.

  Däremot så vet jag att intäkterna av kioskerna, korv och hamburgarförsäljningen, men inte den i entrén, går till VIK, för där står bl a föräldrar till pojkspelare och jobbar ideellt eller halvideellt för småpengar.

 4. Patrick skriver:

  Mindre publik beror inte på arrangemanget utan på resultaten, avsaknad av profiler och att publiken dem senaste 5 åren blivit van med att Vik har varit ett topplag. Det är ingen skillnad på arrangemanget i år jämfört med förra året, men de kan ju så klart alltid bli bättre. Är lite orolig över den svajiga/ svaga mentalitet som verkar råda i truppen, här måste dem etablerade spelarna, Lihagen, Fredda mm kliva fram vilket dem inte gör just nu. Återigen är min fråga vad gör ledningen för att få in mer pengar till spets spelare?

 5. Kenny skriver:

  Måste säga att arrangemanget kring hemmamatcher ur mat & dryckes synpunkt är katastrofalt. Det är slafsigt och oproffsigt utfört och inte alls inbjudande. Det är alluminumfoilie lite överallt och det känns verkligen som att komma till en lada. Ha ha en lite mer inbjudande miljö i Rocklunda borde det genrera mer intäkter för mat och dryck. I baren vid restaurangen borde det finnas något bättre alternativ än den tjuriga gubben som står där som entrevärd och hellre kastar ut folk än bjuder in för att spendera under periodpauserna. Det känns som personerna kring VIK hockey inte har nån kunskap alls kring upplevelsen och går miste om stora intäkter.