Intressant rockad då Djurgården gästar

Har Brady tillräcklig kompetens att höra hemma som topp-6-forward i dagens VIK? Nu får han chansen. Foto: RUNE ÅHLÉN FOTOBLOGG

Tredjekedjan med Brady – Kinis – Bergquist har inte varit speciellt lyckosam offensivt hittills. Kedjan står på noll poäng alla tre står på -1.

På dessa tre matcher har Kinis ett skott på mål, Bergquist noll (!) skott på mål och Brady mer normala sju skott. Ett klent facit och nu ageras det.

Enligt VIK.se byter Brady plats med Fredrik Johansson inför DIF hemma.

Troligen är det för att försöka väcka liv i tredjekedjans offensiv. Då blir det verkligen upp till bevis för Bergquist. Kan Bacon inte leverera med en så bra spelare som Johansson är nog det svårt att se att ”Bacon” ska få mycket istid framöver.

***

Johansson har annars inlett rekordstarkt i tekningscirklarna och har vunnit 24 av 32 tekningar (75 %). Då antar jag att Johansson får ta hand om tekningarna och Kinis (som har klena 42 % vunna tekningar) får ta hand övrigt centerspel.

***

Hur kommer det gå för Brady med Romano och McArdle då? Brady har inte alls samma spelsinne som Freddan, men kan ju matcha Freddans fart. Brady har troligen ett lite bättre skott/styrningar än Freddan. Spännande att se!