J20-premiär i Södertälje, inför Krefeld med Leif Strömberg och Zäta i ett möte mellan två som vill upp & intressant vilka formationer som får förtroendet med #9 åter

Glada VIK:are på väg. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

5 Responses

 1. Affe skriver:

  Kanske har Gunnarsson inskrivet i sitt kontrakt att han ska spela PP?
  Ifall det är så, har ju pannan inget annat val än att låta honom spela PP, trots att det inte lossnat för honom (än) i spelformen.

  • Pelle skriver:

   Kan inte tänka mig det. Hur sjukt skulle ett sånt kontrakt vara?

  • Mr. J skriver:

   Helt ärligt så har jag tänkt den tanken jag med både en och två gånger Affe. Pelle: Inte alls så sjukt egentligen, man får inte glömma att Gunnarsson var/är en rutinerad samt uppskattad SHL-back som lätt hade kunnat fortsätta spela på SHL-nivå istället för att gå ner ett steg till VIK i HA. Och är man på den nivån som Gunnarsson är så har man förmodligen ganska så mycket att säga till om/kräva för att acceptera ett kontrakt med VIK.

 2. Klas skriver:

  Jag tror att Mattias From behöver testas i rätt miljö under försäsongen för just nu talar mycket för att han kommer sitta på läktaren när det blir premiär och så måste man ju ha gett honom chansen ordentligt först. Att spela honom i en 4kedja är knappast ultimat då hans styrkor framförallt ligger i offensiven. Så topp 3 kedjorna eller inget.

 3. Mathias skriver:

  Svensson – Skedung – Salminen är ändå en på pappret en mycket offensiv formation. Skedung kan i sina bästa stunder vara en otroligt begåvad offensiv spelare och jag gissar på att man med den här formationen mer ger honom chansen att visa vad han går för offensivt än något annat.

  Annars tycker jag det är lite synd att Bergman vart flyttad på från formationen med Speers och From, dessa tre har en enorm styrka och fart. I mina ögon var det den bästa linan mot finnarna och egentligen den enda formationen som faktiskt kunde matcha dem.