Karlskronas kvalhjälte Maksim Matushkin klar för resten av säsongen & röster från Karlskrona om den offensivglade backen

3 svar

 1. Mopedtjuven skriver:

  Måste säga att Matushkin är nog den jämnaste backen av alla spelare i KHK. Konstant lika dålig hela tiden ! Han var en säkerhetsrisk förra året också, men denna säsong med högre tempo, otroligt mycket bättre motstånd så har han inte hängt med speciellt nämnvärt varken spelmässigt eller skridskomässigt. Han har varit katastrof rent ut sagt.
  Visst 1+3 på 18 matcher i SHL ser väl hyfsat ut eller ? Nja har man legat bakom 7 mål i baken där Karlskrona hade övertaget och låg för vinst eller oavgjort så känns det naturligtvis oerhört bittert att Matushkin ska avgöra matchen själv pga extrem slarvighet. Matushkin håller inte för SHL så är det helt enkelt. I ett topplag som Västerås i en sämre liga kan han säkert blomma ut och göra en del poäng om han får tillbaka självförtroendet det vill säga. Det är en otroligt sargad spelare som är totalt under isen med stukat självförtroende. En spelare som blivit utbuad av publik och varit extremt ifrågasatt av egna lagkamrater. orkar han lyfta sig själv? Det är naturligtvis en ren spekultion MEN faktum kvarstår, han ÄR och kommer att fortsätta att vara stor säkerhetsrisk i defensiven även i Hockeyallsvenskan!

 2. Canoah skriver:

  Ja med tanke på vad VIK lägger ut i månaden för Maxim så kan NJ aldrig säga att det sitter i pengarna iaf.

 3. Fundering skriver:

  En spelare som borde vara värld att testa nu när det är mycket skador är ju Tony Lagerström som öser in poäng för åkers i div 1. För han har ju bevisat att han kan prestera i Allsvenskan tidigare både i Mora och Södertälje.