Kittlande säsong väntar för rutinerat VIK: Men vem ska brottas med Warg & Co. i Malmö?

3 svar

 1. Mikael Norén skriver:

  Vimmerbyarn, håller med, inte helt lätt. Jag utgick dock ifrån att NJ och Filander senast talade om att en tuff snabb fw stod på önskelistan.
  ***
  Robbieblind, det är en befogad fråga hur dagens finessorienterade lag kommer klara tuffa matcher. Det behövs som sagt någon tuffing för att balansera det hela, håller med.

 2. Robbieblind skriver:

  VIK kommer ha stora bekymmer med intensitetet i år. Det såg man några gånger mot Bofors och då lär det inte gå långsammare för SSK eller MIF. Frånvaro av fysik på både forward- och backsidan och farten på forwardssidan är ett bekymmer. Nu ska man inte dra allt för förhastade slutsatser, det kan vara så att större ytterzoner gynnar spelande lag som VIK, men laget känns felbalanserat. Hade hellre sett en ytter med tyngd och fart än Johner nu när man redan hade McGrath och Fornataro.

 3. Vimmerbyarn skriver:

  Frågan är hur man ska prioritera. …Skulle ju inte sitta fel med en back heller. Tycker inte det känns riktigt tryggt där rent breddmässigt, även om Slangen har anslutit där. Det känns som laget är lite skadekänsligt i försvaret. Men visst; Förlusten av Messy och Mårtensson svider lite också. …Verkligen svårt läge för NJ.