Klubbchef Anders Eklund om spelaraffärer: ”Om sälj fortsätter se bra ut kan vi få in en center även om Lundbohm blir kvar”

Centralen utbytte några snabba ord med klubbchef Anders Eklund.

Några nyheter med Rouleau? Stämmer det att han inte vill säga till någon vad saken gäller fullt ut?

– Ja, det stämmer att vi inte vet mer än att det avser ”privata skäl” och att vi då gör bedömningen att det är något inom familjen, säger Anders.

Hur ser det ut budgetmässigt att ta in en center? 

– Beträffande budget så är ju det avhängigt hur det blir med Rouleau och Lundbohm.

Ok, så det är så att det inte troligen kommer någon center om Lundbohm stannar? Om jag fattar rätt?

– Det är helt öppet faktiskt, hittar vi rätt och sälj fortsätter att se positivt ut kan det bli både och tror jag. Jag vet inte om Niklas prioriterar en offensiv back i stället, kan vara så, säger klubbchefen till Centralen.

***

Det verkar vara tyst även i Frankrike om detta. Laurent Labrot på den stora siten HockeyHebdo.com har inte heller hört något.

– Sorry, jag har inga nyheter angående Rouleau, säger Laurent till Centralen.

7 svar

 1. Funderaren skriver:

  Bossen: Det var nog det märkligaste inlägget på länge.
  Bara för att ekonomiska muskler saknas behöver man ju inte sakna riktning eller plan. Fortsätt kolla på dambasket istället!

 2. Bossen skriver:

  Ni är ju så naiva. Fattar ni inte att VIK är en fattig klubb utan varken riktning eller stora medel.

  Lägg ner allt snack om eliten och frågor om center. Det kommer inte komma nån ny center.

  Ger mig fan på att dom tvingar in Lundbohm eller Brady som center och sen kör på det. Rouleau kommer inte heller och man får dra hit nån medioker est eller finne som ska slå sarg ut.

  Sluta hoppas så mycket på något som inte finns…..

 3. Funderaren skriver:

  Dfg har helt rätt! Vad händer på kanslit egentligen? Är Niklas rätt man att leda VIK, många av hans värvningar genom åren känns som riktiga ”skott från höften” chansningar.

 4. fredrik skriver:

  håller med Micke, satsar VI(K) mot elitserien eller inte??

 5. Micke skriver:

  Att finna en ledare och förstecenter skulle ha varit prio ett och klart för länge sedan, när man förlorade William Karlsson.

  När det gäller Rouleau,s familjeproblem så skall väll det gå att lösa om det inte är pga av en sjukdom. Han fanns ju redan med i budgeten när Anders Eklund&NJ som nyligen sa att man letar och att en VM meriterad center var på ingående.

  Vad håller VIK Hockey kompaniet på med ???? Att sattsa mot elit så måste man ju släppa lite på bromsen för att få dom meriterade spelare att komma och att stanna.

  Man har hockey killar som Peter Popovic, Leif Rohlin, Patrik Juhlin och nu Niklas Lidström m.fl. alltså enormt med hockey kunskap och ett kontaktnät som skulle kunna finnas och utveckla VIK HOCKEY.

 6. Ludde skriver:

  Alltså detta e så sjukt pinsamt… han har typ sagt 1000 gånger att vi ska ha en toppcenter men händer det nåt?.. nej. en stor soppa är vad man kan kalla detta

 7. Dfg skriver:

  Det fortsätter att vara snurrigt i VIK tycker jag. Rouleau är väl redan tagen i bduget och en ersättare bör således redan vara kostnadsförd. Tänk hur illat man behandlat Lundbohm, kan förstå om det blir pannkaka av allt om han nu kommer hit. Snacka om icke önskvärd. NJ:S chansningar med ett respektive tvåårskontrakt slår ofta fel (Little, Lundbohm, Mitell osv).
  De allra flesta trupper i HA är spikade sedan länge, nu är vi snart i mitten på aug och det gapar tomt på både backen och centersidan.
  Inför transfersfönstret i januari var en peng avsatt för förstärkningar, vad händer med de pengarna? Har de gått till att täcka andra underskott?